VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 7. toukokuuta 2013

Hempukkaa kukkaa

Kesän kolkutellessa oven takana, alkaa silmä tykästyä kukkakuoseihin ja tekee mieli ostaa vaaleanpunaisia kukkia kotiin. Ruokailutilan puusohvalle vaihdoin Svaneforsin viime vuonna ostamani mårbacka tyynyliinan, siinä on jotain ihanaa mummolafiilistä. Useampana keväänä olen myös ostanut itselleni upean vaaleanpunaisen hortensian, nyt sen laitoin isoon soppakulhoon ruokailutilan pöydälle. Kaivoin myös varastosta raikkaat vaaleat tuolinpäälliset ruokapöydän tuoleihin ja ruskeat saivat siirtyä varastoon odottamaan murrettujen syysvärien aikaa.

Etsin kovasti k-kaupoista preerianruusukimppuja, koska siellä ne ovat hinta-laatusuhteeltaan aivan todellisia aarteita, mutta tällä kertaa oli tyytyminen perinteisiin ruusuihin. Nappasin taas tarvikkeita syreenipuskasta, lankaköynnöksestä ja kiedoin niistä ruusujen kera kimpun uuteen ihastuttavaan kastikekulhooni. Tuo kulho oli kyllä yksi mieluisimmista löydöistä Milavida tapahtumasta.
Terassikalustoonkin katsoin jo sopivaa kerniliinaa, jospa sen ehtisin huomenna käydä ostamassa ennen pyhien alkamista. Saisin sen sitten asetella vapaiden aikana terassille.

Huominen olisi vielä töitä ja sitten alkaisi 4 päivän vapaa. Toivottavasti ilma suosisi, sillä suunnitelmissa on pihatien haravointia, ikkunan pesua, kirpparilla käyntiä ja kaappien järjestelyä, puhumattakaan grillaamisesta ja auringon ottamisesta.

Kevääseen on mahtunut menoja ja juhlia, joten pitkä viikonloppu ihan vain kotosalla kuulostaa taivaalliselta. Tiedossa siis kotoilua <3

Kevättä on nyt rinnassa,
Ansku

8 kommenttia:

 1. voi miten kauniita nuot kukat onkaa! :) Mää niin rakastan hempukoita kukkia, tällä hetkelläki ihastelen valakosia ruusuja niin leikkokukkana ku ruukkuruusunaki<3 Ne jos mitkä saa ilahtuun joka päivä! :) Rentouttavia vapaita sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Preerianruusu on yksi minun suosikeista :)
  Oikein hyviä vapaita sinulle. Toivottavasti saamme nauttia auringonpaisteesta. Tosin meille torstaiksi luvattu vesisadetta :(.
  halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. Voi että, ei voi kun huokailla, niin kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Ihan samat fiilikset taallakin paassa, eli tassa vaiheessa kevatta/kesaa kaipaan aina pastellivareja ymparilleni... vaaleanpunaista ja vaaleansinista :-)

  Ihanaa pitkaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kukkia sinulla jälleen, ihania! Hortensiat on kyllä meikäläisen ehdottomia suosikkeja, niin kauniita. Mukavia vapaapäiviä, toivotaan, että säät suosivat!

  VastaaPoista
 6. Kauniit asetelmat.
  Vaaleanpunainen hiipii meillekin.
  Ihanaa nyt on kesä :)

  VastaaPoista
 7. Heipsu Ansku! Olen yrittänyt kohta pari vuotta etsiä tuon tyyppistä dokumenttijulistetta (ei välttis juuri samanlaista), mutta tuloksetta, joten saako udella mistä olet omasi aikanaan ostanut..?

  VastaaPoista
 8. Täällä onkin ollut ihana vapaapäivä :)

  Mari, julistetaulu on ostettu Country White liikkeestä vuosia sitten. En viime aikoina ole näitä siellä nähnyt, mutta välillä jossain liikkeessä kylläkin. Allidaalian bogissa oli juuri arvonta, jossa julisteita myyvä firma lahjoitti arvontapalkinnon. Löytyisikö sieltä apua?

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3