VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Koti kauhoille ja kananmunille

Ihanuus mikä päivä! Kevät mieltä, kesän odotusta, aurinkoa ja kukkasia. Aamusta saakka on puuhailtu pihalla. On haravoitu loppu piha, pesty monta monta koneellista pyykkiä, käyty hakemassa kesäkukkasia ja iloittu keskellä viikkoa olevasta vapaapäivästä. Ja toki nautittu vappuherkkuja puuhailujen lomassa. Päivän piristys oli kyllä metsätien varrelta löytynyt valkovuokkomeri, muutama kukkanen poimittiin vapun kunniaksi kannuun sisälle.

Valkovuokkokimpun myötä esittelen teille vielä loput reissulöytöni. Seinällä ilahduttaa uudet tai siis vanhat emalikauhat ja niiden takana uusvanha leipälautanen. Leipälautasen löytäessäni jo tiesin, mihin se tulee kotona sijoittumaan. Kun vielä löysin kauhat Milavidasta oli kokonaisuus täydellinen. Kananmunat pääsivät uuteen Ib Laursenin keraamisen lävikköön.  Sen sirous hurmasi minut ja kananmunille siitä tuli uusi koti. Näen jo kesän ja lävikössä ison kasan tuoreita mansikoita, joita nautitaan terassilla jäätelön kera.
Munia asetellessa tuli mieleen, että voi miten olisi ihanaa, jos olisi leimattomia munia. 

Olisivat kyllä koko valkoisina supersuloisia ;)

Kaunis ilma innoitti kuvailemaan paljon myös ulkona. Palaan niihin otoksiin myöhemmin, mutta tähän loppuun kuva luonnon kukkakaupasta.


-Ansku

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, niin keväisiä. Kaunita ovat myös löytösi. Valkovuokkoja ihastelin ja kuvailin juuri itsekin äsken pihalla.

  VastaaPoista
 2. Ihanat ostokset kertakaikkiaan, ei voi kuin huokasta ihastuksesta täällä:)) Minäkin niitä munia kuvatessa olen saanut käänneellä leimoja piiloon;) No olipas hauskasti sanottu:D

  Valkovuokkoja? Ei meillä vielä, pitääkin tarkastella työmatka paremmin!!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita kuvia. Tuo IbLaursenin lävikkö on vaan niin iiiihana. Todellakin kaunis sää suosinut meitä tänään. Myö ollaan pikku-ukon kanssa vaan oltu ja nautittu auringosta.
  Mukavaa illanjatkoa sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 4. Sinulle on kyllä nyt noita ihania löytöjä kertynyt! Meillä oli valkovuokot vielä nupullaan.

  VastaaPoista
 5. Ihana kodikas koti teillä!Ja talon emäntä on ihailtavan puuhakas kodin tunnelman luoja.Tykkään!
  T.Satunnainen vierailija

  Ihanaa kesää teille!

  VastaaPoista
 6. OiOi ... valkovuokkoja ... ihanaa !
  Kivat löydöt teit reissulla. Munissa vois olla kauniimpi leima joka ei sitten kuvaajaa häiritse :)

  VastaaPoista
 7. Miten ihastuttavia asetelmia oletkaan tehnyt! Hih, kiva huomata, että joku muukin kiinnittää pieniin asioihin kuten munien vääränvärisiin leimoihin huomiota:D
  Hauskaa vapunjälkeistä elämää sinulle<3

  VastaaPoista
 8. Siellä se "mun" emalinen lävikkö on nyt killui ;D Ihania oli kyllä aarteesi, ja kaikille olet löytänyt arvoisensa paikat! Ei voi kuin huokailla ihastuksesta <3

  Oi valkovuokot! Täällä en ole vielä törmänny kuin muutamann sinivuokkoon ja leskenlehteen..

  Mutta aattele, nyt ollaan jo toukokuussa. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 9. Menen ihan vihreäksi kateudesta joka kerta kun nään ton sun vaa´an. Hunksi katsoo aina ihmeissään että miten se meni ihan shrekin väriseksi... =)

  Ihanan näköistä <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3