VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kukkapöytä

Olen haaveillut pihalle istutuspöydästä ja olenkin kierrellyt kirppaireita sillä silmällä, että löytäisin jonkun tosi edukkaan ja pihalle sopivan pöydän. Melkein aina vaan käy niin, etten raaski niitä pöytiä pihalle jättää, etenkin kun meillä on niin vähän sellaista tilaa, joka olisi sateelta suojassa.

Löysin kuitenkin tuollaisen vanhan kukkapöydän parilla eurolla ja maalasin sen talomaalilla valkoiseksi. Ei tuo vielä istutuspöydästä mene, mutta sain siihen nostettua muutamia puutarhatarvikkeita ja pelargoniat sateelta suojaan.Tuo komea lankkupöytä on isäni tekemä. Senkin nostin sateelta suojaan katoksen alle, kun pinta tummuu helposti. Pitäisikin vetäistä tuohon pintaan kerros uutta maalia, niin saisi tummentumat piiloon. Komia pöytä, pidän siitä todella paljon.

Ette usko miten kovasti tekisi mieli lenkille. Eilen köpöttelin pienen kävelylenkin ja napsin samalla noita keltaisia kukkia ison kimpun pihakannuun. Tuossa terassin reunalla kasvavat minun pionit, jotka leviävät hurjaa vauhtia ja kukkivat vuosi vuodelta komeammin. Ihanaa aikaa, kun kukkia saa taas pihaltakin maljakkoon. Syreenit ovat varmasti viikon sisällä kukassaan.Vaikka täällä onkin ollut vähän pilvisempiä ja tuulisempia päiviä, niin lämmin on kuitenkin ja ilmassa on ihanan kesän tuntu.

Kesäloman alkuun on reilu kuukausi, se on ihan kohta!

-Ansku


7 kommenttia:

 1. Hienoja nuo sinun pöydät. . Itsellänikin hakusessa istutuspöytä. Isäntä sanoo että rakenna itte! höh! En minä kaikkea jaksa rakentaa ;).
  Ja kauniita kuvia pihasta.
  Ihastuttavaa alkanutta viikkoa.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Kaunis piha<3 Tässä elellään nyt kesän parhainta aikaa, maltilla pitää nauttia...Syreenin oksia katsoin silläsilmällä, mutta taidan ottaa joku aamuvuoron jälkeen mukaani. Mun loma on juhannuksen jälkeen tosin vain viikko, loput kolme vasta elokuun puolessa välissä...huokaus!

  VastaaPoista
 3. Teet kyllä hyviä löytöjä kirppareilta, tuunaamalla saa kivoja juttuja pilkkahintaan!
  Ihanan näköistä on pihallasi-kauniita yksityiskohtia kukista puhumattakaan!
  Parane pian! Nautitaan suvesta♥

  VastaaPoista
 4. Parilla eurolla!? Olipas löytö!Näyttää tosi ihanalta teidän pihalla :)<3

  VastaaPoista
 5. Kaunis piha ja ihanan kesäisiä kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia teidän pihalta! Ihanat pöydät.
  Pitäis kyllä itelläkin opetella kirppareita koluamaan. Näyttävät olevan melkoisia aarreaittoja :)
  E-R

  VastaaPoista
 7. On kyllä edullinen löytö!
  Ja kainista sait aikaiseksi taas =)
  Meillä Syreeni kukkii jo ja mietin kans että uskaltaisko pian jo maljakkoon napsasta muutamat ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3