VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 16. toukokuuta 2013

Reilua

Kaikki varmasti tietää, että rakastan kukkasia. Reilun kaupan ruusut ovat viime aikoina ilahduttaneet ja tarjonneet minulle edullisen mahdollisuuden toteuttaa omaa luovuuttani. Paljon luovuutta ei tietenkään yksittäisen ruusun pulloon laittaminen vaadi, mutta kimppujen sitominen ruusuista antaa luovuudelle tilaa jo enemmän. Tällä hetkellä meillä on paljon kukkasia, yksittäisinä ja kimppuina. Iloa riittää monen hyllyn ja lipaston nurkalle.
Kukat kestävät todella pitkään, kun leikkaa välillä uutta imupintaa ja lyhentää vartta reilusti. Minulta löytyykin paljon eri kokoisia pulloja, joita käytän kukkamaljakkoina. Minusta on kyllä aika reilua, että voit ostaa kimpun vitosella ruokakaupasta ja saada siitä iloa koko kotiin moneksi päiväksi, jopa viikoiksi.

Minusta olisi myös reilua, jos Suomi voittaisi tänään :)

Huominen vielä ja viikonloppukin on nurkantakana, reilua!

-Ansku


5 kommenttia:

 1. Kuvistasi saa aina valtavan inspiraation tulvan, niin kauniita ja tunnelmallisia ne ovat. Ja mikä valo näissäkin kuvissa on. Tosi kaunista.

  VastaaPoista
 2. Ah mitä kuvia taas, niin kauniita :) Miten ihmeessä sä saat niistä tollasia utusia??

  VastaaPoista
 3. Oi mitä kukkakuvia. Itsekkin rakastan ruusuja ja oikeastaan mitä tahansa kukkaa ja kasvia;) Ja hurraa Suomi voitti. Sen kunniaksi minäkin haen huomenna viikonlopuksi ruusukimpun<3

  VastaaPoista
 4. On teillä kyl niin kaunista <3 Ja ihanat kukkaset! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Voi mahdoton, kuinka kauniita kuvia! Mikä tunnelma! Nuo vaaleanpunaiset ruusut on kyllä ihan meikäläisen lempparit.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3