VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 10. toukokuuta 2013

Vapaapäivä kirppareilla

Lähdimme tinttarallan kanssa heti aamutuimaan kiertämään tutut kirpputorit. Kävimmekin viidellä eri kirpputorilla ja lähes jokaiselta löysimme jotain pientä mukaamme. Tavoitteena oli löytää leikkimökkiin ruokailuvälineet ja itse haeskelin pieniä lasipulloja. Molemmat löytyivät ja vähän muutakin. Valkoiset astiat vetävät aina puoleensa ja niin sieltä vaan löytyi toinen aavistuksen sirompi kastikekulho kuin minkä ostin Milavidasta. Tuo kulhon muoto ja sirous miellyttävät silmääni.

Yhdeltä kirpputorilta löysin myös vanhat tikapuut, olivat kauniit, mutta mahdottoman kalliit. Sinne vielä jäivät, vaikka kävin niitä jo toistamiseen ihailemassa. Toivottavasti vastaavat tulisi vastaan jossain muualla vähän huokeammalla hinnalla. Kovasti ihastelin jo naapurin vanhan talon romuliiteriäkin sillä silmällä ;)

Tuo pieni korvallinen kulho löytyi myös tänään parilla eurolla, ei kauaa tarvinnut ostopäätöstä tämän osalta pohtia. Miten voikaan ihminen olla heikkona vanhoihin astioihin. Onneksi ne ovat niin monikäyttöisiä eikä ne meillä kaapissa pelkästään pölyty.

Tänään jatkui lämpimästä kelistä nautiskelu. Puihin on tullut sateisten öiden ja lämpimien päivien ansioista jo hiirenkorvatkin, tuntuu kuin puut vihertäisivät silmissä. Meitä on kyllä onni suosinut kelien puolesta, kerrassaan nautinnoliset vapaapäivät ovat olleet. Pihamme vieressä oleva metsätie on valtoimenaan valkovuokkoja. En koskaan muista niitä olleen noin valtavasti. Liekö pari talvea sitten tehty metsän harvennus sai ne leviämään. Mutta eipä haittaa, onni on metsäpolkua omasta pihasta ihastella ja hakea tuoreita kukkia maljakkoon.

Toivottavasti lämpimät ilmat olisivat suosineet teitäkin!

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Todella ihania astioita! Mikä tuo vihreä versomainen viherkasvi on? Tuollainen ryöppyävä?
  Se on tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Täti täällä taas huokailee, niin kauniita kuvia taas :) Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ihastella aina muidenkin löytöjä kirppiksiltä. Omat maalarin tikkaat löysin viikko sitten. Käyppä vilasemassa huvilavillamaria.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihanat kulhot ja herkät valkovuokot :)
  Mukavaa ja lämmintä viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Sinulla on aina niin valtavan kauniita kuvia postauksissasi!
  Hyvää viikonloppua ja huomista äitienpäivää!

  VastaaPoista
 6. Kaunista Ansku! Ihania kirppulöytöjä ja niin suloisia valkovuokkoja! Pitääkin käydä meidän "kotijoen" rannasta katsomassa..muistaakseni siellä viime keväänä bongasin valkovuokkoja..
  Onnellista Äitienpäivää huomenna!

  VastaaPoista
 7. Hei missäs Kirppareilla yleensä kiertelet? Ja missä päin asuit?

  VastaaPoista
 8. Asustelen Vantaalla ja tikkurilan ympäristön kirpputoreja tulee kierreltyä tasaisesti.

  Kivoja löytöjä ja valkovuokot ihastuttavat kyllä aina.

  Kiitos ihanista kommenteista!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3