VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 11. toukokuuta 2013

Kevättä makuuhuoneessa

Aamulla herätessä päätin, että makuuhuone kaipaa jotain piristystä. Otin lakanat sängystä, vaihdoin puhtaat kesäiset lakanat tilalle ja nostin puhtaat lakanat kesätuuleen kuivumaan. Makuuhuoneessamme on ollut samat verhot koko asumisen ajan, toki ne olen pessyt välillä, mutta koska ovat olleen niin mieluisat en ole niitä vaihtanut. Nyt löysin kirpparilta tuollaiset söpöt pitsiverhot ja ajattelin kokeilla niitä kesän ajan ikkunassa. Onhan ne vähän lyhyet, mutta kesäisen kevyet.

Vanhaa huokuva pitsimekko ripustettiin kaappivanhuksen reunalle roikkumaan, kuten ennen muinoin oli tapana. Sekin löytyi kirpputorilta, en sitä vaan eilen vielä ostanut ja aamulla kiiruhdin sen noutamaan. Tuon vanhan henkarin pyysin äidiltäni, kun viimeksi siellä vierailimme. Tämän päivän pikapyrähdys kirpparilöytö oli tuo valkoinen ikkunakehikko, se oli jotenkin hauska. Muutama pieni muutos ja makuuhuone tuntuu taas raikkaalta.Tämä päivä on muuten puuhailtu pihalla. Maalattiin neidille pieni hylly LillaHoviin, isäntä leikkasi pensasaitaa ja minä toimin raivaajan hommissa. Iholla tuntee, että aurinkoa on saatu. Kyllä illalla uni maittaa, kun saunassa pestään pihapölyt pois ja sen jälkeen saa pujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Aamulla en varmaan saisi olla ensimmäisenä hereillä, kun sitä supinan ja rapinan siivittämää herätystä pitäisi malttaa siellä lakanoiden välissä odotella :)

Suloista äitienpäivää kaikille äideille <3

-Ansku

11 kommenttia:

 1. Kaunis makkari!Ja mikä upea kaappi,apua :)!!!!!

  Voi että tuo huominen on hauska päivä <3.Sipinää ja supinaa,kilinää ja kolinaa,innosta kohoavaa juttelua ja hyssyttelyä...ja aina äiti herää ihan "täydestä" unesta :D.
  Ihanaa,nautitaan siitä <3

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko;) Ja muutenkin niin kaunis makkari, kyllä tuolla voi yhden aamun viivytellä hyvillä mielin;) Ihanaa äitienpäivää<3

  VastaaPoista
 3. Kaappi on oikea kaunotar ja suloinen mekko.
  Ihanaa Äitienpäivää !

  VastaaPoista
 4. Ihana kepeä kesätunnelma! Nautinnollista Äitienpäivää!

  VastaaPoista
 5. Siis todella kaunis makkari teillä! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista <3.
  Niin kaipaisi meidänkin makkari hieman kasvojenkohotusta. Saas nähdä milloin se inspiraatio sen toteuttamiseen iskee ;)
  Ihastuttavaa äitienpäivää <3
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 7. Olen niin iloinen näistä ihanista makkarikuvista, kun inspiraatiota tarvittaisiin oikein kunnon satsi tuon omamme muokkaamiseen:)
  Haleja ja suloista äitienpäivää♥

  VastaaPoista
 8. Niin ihanan kaunis ja tunnelmallinen makkari teillä! Ihanan kesäinen mekko!

  Mukavaa äitienpäiväiltaa sulle Ansku! :)

  VastaaPoista
 9. Ompa tunnelmallinen rakkaudenpesä! ;) juhannuksena laitat sitten tuon mekon yllesi ja teet taikoja.. =)

  VastaaPoista
 10. Pidän kovasti itsekin makkarin fiiliksestä, etenkin sen jälkeen kun tuo kaappivanhus kotiutui meille vuosi sitten.

  Mari...voin kertoa, että tuo mekko ei meikäläisen päälle mene. Ei viitsi pilata sitä tunnelmaa minkä mekko, kauniimpi on tuossa kaapin kyljessä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3