VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 24. toukokuuta 2013

Haaveilua

Vaikka posti toi eilen tuoreita lehtiä luettavaksi, innostuin illalla kaivelemaan vanhoja kolmen neljän vuoden takaisia kesäisiä sisustuslehtiä luettavaksi. Voi että miten alkoi taas haaveilu kesähuoneesta ja omasta kesämökistä. Toinen toistaan kauniimpia kuvia kukkasista, kesäisistä terasseista, patioista ja kesämökeistä. Puolisoni ei kyllä ole mikään mökki-ihminen, mutta itsellä on takaraivossa kaukainen haave omasta pienestä punaisesta mummonmökistä.

Kesäiset lehdet antoi kyllä paljon ihania kesäisiä sisustusideoita kotiinkin. Vaihdoin puukeinuun greengaten keittiöpyyhkeestä kesäisen verhoilun, vanhaan kahvipannuun tein kimpun orvokeista, neilikoista ja pihatien varrelta löytyneistä keltaisista kukkasista, joita en tunnista. Sateelta suojaan nostetut kesäpeitto ja tyyny on eteisessä jakkaran päällä. Pyysin tinttarallaa taiteilemaan kesän myös liitutauluun.


Toivottavasti sateet alkaisivat pian väistyä ja aurinko palaisi. Olisi kiva nauttia viikonlopusta pihalla, vaikka puuhailla siellä ei vielä uskalla, ettei selkä ota takapakkia. Terassilla kyllä paistattelisin mielelläni.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

-Ansku


5 kommenttia:

 1. Heipparallaa, löysin tänne blogiisi tuolta punainen talo maalla blogin kautta. Näyttää tosi ihanalta täällä :) Tulen varmasti uudestaankin, hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunista!
  Sinun pitää vuokrata mökki muutamaksi päiväksi...ties vaikka mieskin innostuisi mökkeilystä...:)

  VastaaPoista
 3. Mulla kanssa kasa vanhoja lehtiä luettavana. Säästin onneksi kaikki Toivekoti ja Maalla lehdet, ja nyt sitten aloitin uuden selailu-urakan. Ihania koteja tullut vastaan, ja kaikkea muuta kivaa mikä antaa virtaa laittaa omaa kotia uuteen uskoon, pienillä eväillä:) Syksyllä sitten vanhat syksynumerot esiin ja sitten kaikki jouluteema odottaa vuoroaan;)

  VastaaPoista
 4. Ihania nää sun kuvat taas <3 Ja tuo Greengaten peitto <3 Nautihan lehdistä sieltä ja toivottavasti selkäkipu kaikkoaisi pian pois ;) Ihanaista viikonloppua sinne =)

  VastaaPoista
 5. Oi kun kauniit kuvat, kuten aina :-) sellainen kesähuone on meilläkin haaveissa jos vain saisimme aikaiseksi sellaisen rakennettua. Kesämökki olisi tietysti se "ultimate" haave :-)

  oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3