VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 25. toukokuuta 2013

Aarre

Neljän päivän makaamisen ja ensaatehdämitään päivän jälkeen ajattelin piristää itseäni. Vein prinsessan illalla synttärijuhlille ja sillä välin piipahdin SPR:n Kontti myymälässä Tikkurilassa. Kannatti piipahtaa, kun sieltä kotiutui tällainen aarre.

Aarre oli myös minulle kovasti pöytää kaupannut nuori mies. Nähtävästi ensimmäisessä kesäduunissaan. Mutta voi sitä ylpeyttä omasta työstä ja osaamisestaan, niin antaumuksella poika pöytää minulle kauppasi ja antoi vinkkejä pöydän käsittelemiseen. Yritin kovasti vielä tingata, mutta ystävällisen napakasti poika totesi, että: "kyllä se on sama hinta ihan kaikille asiakkaille". Ja voi sitä pojan hymyn määrää, kun tein ostopäätöksen pöydästä. Reipas nuorukainen hoiti homman taidolla loppuun saakka, kantaen pöydän kassalle ja siitä vielä autoon saakka. Könkkäävä askellukseni varmasti lisäsi hänen intoaan näyttää ammattilaisen elkeensä ;)

Todellinen asiakaspalvelun helmi <3


Vielä en pöydälle tehnyt mitään ja tuskin teenkään. Eikä pöytä mielestäni ole vielä arvoisellaan paikalla, mutta eiköhän se paikkansa löydä ajallaan. Hento vaaleanvihreä väri ja vähän vinksallaan olevat laudat tekee siitä ihanan romuromanttisen.

Aurinko on jälleen ilonamme, joten viltti keinuun ja pihalle!

Mukavaa viikonloppua,
Ansku

10 kommenttia:

 1. Oi kun ihana löytä =) Me oltiin tänään kirpparilla myöskin ja mitään suurempia löytöjä ei löytynyt, mutta pieniä kylläkin ;) Harmi vaan että jos olis ollut joku kiva niin hinnat oli aikas suuria! Sä se sit oot ahkera päivittää blogia ja onkin oikeesti tosi kiva lukea kun vaihtuu kuvat ja mietteet useasti ;) Oma on ihan hunginnolla =D

  VastaaPoista
 2. Ihana löytö ja sopii teille loistavasti, aurinkoista viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. oih, ihana löytö!
  Mukavaa, että kohdallesi osui kohtelias ja innokas nuori myyjä :)
  Toipumista edelleen!

  VastaaPoista
 4. Pikaista Paranemista !
  Aivan ihana pöytä. Todellinen löytö !

  VastaaPoista
 5. Pöytä näyttää kauniilta juuri tuollaisena! Hyvä asiakspalvelu on kyllä sellainen taito, ettei se kaikilta luonnistu. Joiltakin se sujuu luonnostaan.

  VastaaPoista
 6. Kaunis pöytä ja varmasti ihanimmillaan juuri tuollaisenaan.

  VastaaPoista
 7. Piti kysästä vielä mikä kukka sulla on tuossa pöydänpäällä tuo viherkasvi ;)

  VastaaPoista
 8. Pöytä on kyllä suloinen ja olen itse yllättynyt, etten heti ollut sitä maalaamassa valkoisella :)

  Sari...blogia on jaksanut tiuhaan päivittää, kun on viikon huilinut kotosalla :)! Ja toisaalta tämä on ihanaa vastapainoa omalle työlle! Vihreä kasvi on lankaköynnös, kaunis ja helppo viherkasvi!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3