VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 15. toukokuuta 2015

Vapaapäivä

Täällä on vietetty tänään vapaapäivää ilman suurempia suunnitelmia, se jos mikä on ihanaa. Normaali arki on täynnä aikatauluja niin työpäivät kuin illatkin, joten päivät ilman suuria suunnitelmia ovat todellista luxusta.

Auringon lämmittäessä Hoviljonkia, puuhastelin hetken terassilla. Jo valmiiksi kesäiltoja varten viritettiin viime vuonna ostettu lämpölamppu ja Hoviljonkia kiertää myös tunnelmaa luomaan pallovalot. Varastosta haettiin pärekoriin kesäiset kukkapeitot, ne taidan tässä viikonloppuna pesaista, jotta varaston pölyt huuhtoutuvat pois. Hetken aikaa pystyi Hoviljongin suojassa nauttimaan ilta-auringon lämmöstä, mutta kyllä niitä kesäisiä lämpötiloja saa näköjään vielä odotella.Sää on vaihdellut useana päivänä auringonpaisteesta vesisateeseen ja lämpötila on kyllä pysytellyt harmittavan alhaalla. Kun sateet tänään väistyivät, innostuin lähtemään pyörälenkille. Hetken aikaa ehdin ajella, kun löysin pellon reunalta suloisia luonnonkukkia. Oli kyllä pysähdyttävä niitä poimimaan. Ihanaa kun luonto antaa taas antimiaan.

Keskiviikkona olin Hakaniemessä ja ennen palaverin alkua piipahdin torilla. Sieltä ostin edukkaat kukkakimput kotiin pienen miniloman kunniaksi. Tuo upea kukka määrä isossa maljassa maksoi yhteensä vain 10 euroa. Kun olin vuosia sitten töissä Hakaniemessä, ostin sieltä usein kukkia kotiin. Nyt olikin kiva muistella vanhoja ja nauttia torin ihanasta tunnelmasta. Ja mikä parasta tulla kotiin valtavan kukkakimpun kera.

Ihanaa Viikonloppua,

Ansku

4 kommenttia:

 1. Ihana kun kaikki kauniit GG peitot hiipivät lämmittelemään harteita Hoviljonkiin! Mä haluisin niin taas tilata 2 uutta peittoa mutta mies on jo räjähtämispisteessä et mitä hittoa niillä teen oikein, tai noh, enpä oikeen oikeasti teekkään kun ei täällä niin kylmä ole mutta kun ne olisi niin söpöjä vaikka nipussa matkalaukun päällä...mies kerran laskeskeli että montako sataa euroja "on jo nipussa" ja päätteli että nupissa viiraa ja pahasti... hihiiii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihme se on, että noita peittoja vaan pitää olla ja mikä parasta, kun ne saa pinota kauniisti tuolille tai laukun päälle :) Naisenmieli on ihmeelinen...peittoja vaan lisää Mari <3

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kyllä se lupaus kesän alusta jo kuvistasi välittyy. Onko sulla tuossa maljakossa, jotain Syreeniä vai mitä? Ja kukkiiko teillä se jo?
  Vai sinä sen rekkalastillisen sitten jo kotio niitä kesäkukkia laahasit =D
  Kyllä mullakin niin kauhee pidätteleminen oli, sillä ne vaan on niin äärettömän kauniita ja tuovat sen kesän tunteen, kun muuten ei vielä kuki. Toivottavasti nyt säilyvät, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia...kesä vai ei, ei tästä ilmasta ole aina ihan varma. Tänäänkin ollaan menty ääripäästä toiseen kelien kanssa. Maljakossa ei ole syreeni, se ei vielä täälläkään kuki. Tuota kukkaa kasvoi ojanpientareella, kun kävin lenkillä. Muistuttaa vähän apilaa, olisiko sille sukua. Kaunis kyllä.

   Ja onneksi täällä on kukat säilyneet, vain yksi pakkasyö oli ja silloin suojasin kukkia ja osan kiikutin sisälle. Toivottavasti enää ei pakkasia tulisi, vaan lämpö ja aurinko <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3