VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Leikkimökki nimeltään LillaHovi

Minusta on kiva kertoa tarina meidän leikkimökistä aina keväisin, niihin aikoihin kun LillaHovissa tehdään kevätsiivous. Järjestellään tavarat, lakaistaan lattia, pyyhitään pölyt tolulla ja lopuksi nostetaan mäntysuovalta tuoksuva puhdas matto lattialle.

Kun muutimme VillaHoviin 8 vuotta sitten toimi tämä leikkimökki esikoisemme leluvarastona. Poikalasta ei suuremmin kotileikit kiinnostaneet, joten piha-autot ja pelimailat oli helppo kätkeä piiloon pihan perällä olevaan mökkiin. 

Kun perheeseen syntyi prinsessa seitsemän vuotta sitten, alkoi mökin toisenlainen käyttötarkoitus hahmottua. Neidin kasvaessa sai lelut väistyi mökistä ja maalasimme talon sisältä ja ulkoa. Mökki oli ulkoa keltainen ja sisältä männyn värinen. Ainoastaan lattia jätettiin alkuperäiseksi, jotta pihalta kantautuvat roskat ja kura ei niin helposti erottuisi. Tosin tänne mökkiin ei kovin moni ole uskaltanut kengät jalassa tulla, siitä Tinttaralla pitää tiukkaa kuria ;)


LillaHovi on sisustettu pääosin VillaHovin vanhoilla tavaroilla ja astioilla. Osa astioista käytiin neidin kanssa yhdessä ostamassa kirpputorilta. Uutena mökkiin ostettiin muutoskesänä ainoastaan tuo herkullisen raidallinen matto, joka löytyi Tiimarista. Verhot ompelin itse vanhasta kankaan palasesta.

Muutos on ollut oikein mieluisa ja nyt leikkimökki on siinä tarkoituksessa missä sen pitääkin olla. Pikkuneidin ihanissa kotileikeissä. Tämä mökki on saanut osakseen valtavasti ihastelua, mutta onhan se aivan valtavanen suloinen LillaHovin emännän oma pieni tupa <3

-Ansku

19 kommenttia:

 1. Mökki on iin hurjan söpö <3 Kumpa saisin taijottua meidän tulevaan mökkiin yhtä ihanan tunnelman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, sinä jos kuka taatusti saat mökistä vähintään yhtä ihanan <3

   Poista
 2. Onpa suloinen ilmestys! Kyllä tuolla kelpaa leikkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Sari, kyllä tuolla kelpaa tytön touhuta :)

   Poista
 3. Ihanan soma mökki♡ Tuolla kelpaa leikkiä. :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä niin ihastuttava leikkipaikka, terassillakin ihanat kukka-asetelmat!

  VastaaPoista
 5. Voi taivas kuinka ihana. Moneen kertaan selasin ja selasin kuvat ylös ja alas. Tekstit jäi ensin kokonaan lukematta, kun jäin vain katselemaan näitä ihania kuvia. Kyllä on upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ta Ra, se on kyllä ihana tupa <3

   Poista
 6. Maailman söpöin pikkuneidin mökki, kuin herkkukarkki <3

  VastaaPoista
 7. Niin suloinen ja ihanasti sisustettu! Haaveilen myös leikkimökistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain omaa haavetta toteuttamaan :) Kiitos kauniista sanoista <3

   Poista
 8. Aivan mielettömän söpö! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3