VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivänä

Äitienpäivänä sain herätä aurinkoiseen aamuun ja onnentoivotuksiin. Omatekoisia lahjoja, ruusuja ja katettu aamiainen kahvin tuoksuineen. Kaunis päivä tuli äitienpäivän iloksi ja siirryimmekin heti aamusta pihalle. Siellä odottikin tämä ihanuus, kun rakas siippani siellä ensin hetken puuhasteli paketin kimpussa. Olin vähän vihjannut, että tykkäisin puisesta ja valkoisesta lepotuolista. Olin näitä kaunokaisia nähnyt instassa ja lehtien sivuilla ja tiesin tämän sopivan meidän pihalle.

Ilma onneksi suosi meitä pitkälle iltapäivään. Sain nautiskella tästä lahjastani omenapuun varjossa auringon helliessä nenän päätä. Isäntä aloitti grillauskauden ja makoisat pihvit maistuivat koko perheelle äitienpäivälounaalla. Ulos ei kuitenkaan vielä katettu, kun tuuli oli vielä sen verran vilpoisa.Neiti kesäheinä keräsi minulle monta muhkeaa valkovuokkokimppua ja yksi niistä pääsi koristamaan kaunista kahvikattausta lepotuolin äärellä. Tästä tuli aivan selvästi äidin ja tyttären uusi lempipaikka.

Aivan ihana päivä <3

Onnea ja iloa kaikille ihanaisille 

Äideille <3


6 kommenttia:

 1. Ihan täydellistä ja ihana ilma sekä lahja <3 ! Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita. Lahja ja ilma oli kyllä mitä ihanin <3

   Poista
 2. Ihana päivä!
  Äitienpäivähalauksia<3

  VastaaPoista
 3. Voi apua miten ihana yllätyslahja!! Nyt tuli niin niin ikävä Amerikkaan, New Orleanssin tai Key Westin talojen kuisteilla noita tuoleja aina ihastelin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi minähän voin sitten fiilistellä olevani jenkeissä, kun tässä istustekelen. Tämä oli kyllä aivan ihana lahja <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3