VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 23. toukokuuta 2015

Lauantai kera lemmikkien ja lepotuolin

Lauantai valkeni täällä kovin harmaana ja tuulisena. Näytti uhkaavasti siltä, että ennustettu sade todellakin on tulossa harmiksemme. Aamupäivällä se ripsikin vettä ja tuuli aivan mahdottomasti, mutta kuinka ollakkaan puolen päivän jälkeen taivas aukeni ja ilma lämpeni. Aamusta olikin sopiva sää hoitaa kauppaostokset ja touhuta kotona.

Nuo viikolla keräämäni lemmikit nostin tuohon vaa'an päälle. Se on kyllä niin suloisen hempeä kukka. Omastakin penkistä näitä ihanuuksia on saanut viime päivät ihastella.Kauppareissulta tarttui matkaan Hemtexin kesäiset pehmusteet. Niiden innoittamana tein itselleni omenapuun alle viihtyisän paikan lepotuolille. Täällä kelpasi nautiskella auringon lämmössä kera kahvikupposen. Tuossa istuessa tuli todella lämmin ja muutama pisamakin tuli lisää nenän päähän. Ihmeellinen on tämä Suomen sää...pohjoisessa kuulemma myrskyää.

No voi jestas sentään, tässä postausta tehdessä taivas tummeni ja alkoi satamaan oikein kunnolla. Mitenkähän meidän suunnitellun grillaushetken käy...jotain hyvää olisi kiva syödä lauantain kunniaksi ennen viisuvalvojaisia.

Toivottavasti sinullakin on ollut mukava päivä!

Leppoisaa lauantaita,

Ansku


7 kommenttia:

 1. Onpa siellä niin ihanan kesäistä! ♡ Täällä ollu kauhee ilma, tuullut ja satanut koko päivän. Aurinkoa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni ❤️ Täällä on ollut kovin lämmintä ja aurinkoista!

   Poista
 2. Nyt mulle tuli älytön innostus kaivaa kaikki siniset GG:t kaapista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin ihania...sininen 💙

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3