VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 2. toukokuuta 2015

Hämeenlinnan helmiä

Palataanpa vielä hetkeksi viime viikonlopun reissulle. Ehdimmekin kurkata jo aivan ihanalle Pienelle Pilvenhattaralla (<- klik klik), mutta mitä kaikkea koimmekaan sen jälkeen. Maittavan lounaan ja herkullisen kahvihetken jälkeen kälätävät naiset pakattiin autoihin. Ensin kurvasimme maaseudun rauhaan, eläinten ja luonnon keskelle. Siellä oli kaunis ja rosoinen tiilirakennus, upea sisustuskauppa Tiirinkosken tehdas.  Täällä riitti ihasteltavaa ja kuvattavaa. Valtava määrä ihania tuotteia ja uudistunut myymälä upeilla isoilla tiloilla. Parasta täällä oli tila ja hurmaavat tiiliseinät. Paljon kaikkea ja jokaiselle jotakin...upea miljöö keskellä laitumia.Tiirinkoskelta löysin omaan kotiini tuon suloisen kannun, pienen mittakauhan ja vedensinikannellisen purnukan. Täältä olisi kyllä voinut kotiuttaa vaikka mitä, mutta pakko oli kiristää lompakon nyörejä ettei koko reissubudjetti olisi mennyt ensimmäiseen kauppaan.


Tiirinkosken jälkeen ajoimme keskustan kautta Metsäpellon puodille. Tännekin oli ihana ajella maalaistalojen ja kauniin pienen kylän kautta. Tämä valtatien varressa oleva myymälä oli kyllä pullollaan suloisia pastellin sävyjä, ihania kuppeja ja valloittavia purnukoita.
Tämä upea iso uusvanha herätyskello oli Metsäpellon puodin löytöjä, samoin nuo suloiset pienet purnukat ja samaa sarjaa oleva pullea kannu. Tiesitkö, että Metsäpellon puodilla on myös verkkokauppa, josta näitä ihanuuksia voi kotiuttaa myös kotisohvalta käsin.Ostoskierroksen jälkeen oli naisten aika viedä kassit hotellille ja pitää pieni huilaustauko. Reissussa meidät majoitti Hämeenlinnan keskustassa oleva Hotelli Emilia. Tämä Raatihuoneen kadulla sijaitseva hotelli on aivan loistava sijaintinsa vuoksi ja sen erittäin ystävällinen palvelu kiinnitti jokaisen naisen huomion. Majoituimme perhehuoneeseen, joten saimme nauttia ihanien ystävien seurasta aina nukahtamiseen saakka. Ja mikä parasta, että saa herätä niin rakkaiden ystävien nauruun heti silmänsä avattuaan.

Tätä hotellia voi kyllä suositella lämmöllä. Täydellinen sijainti, huippu palvelu ja erittäin maittava aamiainen. Oikein kotoisa ja viihtyisä tunnelma.Hyvien yöunien ja runsaan aamiaisen jälkeen jäimme viettämään päivää Hämeenlinnan keskustan kauppoihin. Shoppailu-urakan päätteeksi oli aika tankata maittavat hampurilaisateriat ja voi että kenet saimmekin lounasseuraksi. Kyllä siinä suut loksahtivat auki ja meinasi hampurilaiset jäähtyä, kun tämä ihanuus istahti naapuripöytään. Naistenreissu sai siis aivan loistavan päätöksen ja kyllä meidän ilon määrä oli rajaton.

Kiitos Ela lounasseurasta :)


ja kiitos ihanaiset 


ihanasta viikonlopusta <3 Laavjuu <3


-Ansku


- Yhteistyö Postaus -

4 kommenttia:

 1. Ei ihme, että kun tuollaiseen kauppaan eksyy, että menee pasmat sekaisin! Itse kävin ikeassa ja sielläkin ote herpaantuu. ..

  VastaaPoista
 2. Kauniita esineitä puoti pullollaan. Sulla on ollut kiva viikonloppu.

  VastaaPoista
 3. Tuommoinen reissu olisi kyllä unelma! :)

  VastaaPoista
 4. Tuommoinen reissu olisi kyllä unelma! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3