VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Rauhallinen aamu

Olen viettänyt tänään rauhallista ja leppoisaa aamua ihan itseni kanssa. Isäntä lähti aikaisin golfkentälle, esikoinen on kaverilla yökylässä ja Tinttaralla tykkää tunnetusti nukkua pitkään. Iso kupillinen kahvia, tuore hesari ja maukas aamiainen. Tällaiset aamut ovat ihania.

Muutenkaan ei tänään ole kiire mihinkään. Kaunis päivä tulossa ja ulkoilua tiedossa. Minulla on tapana laittaa pyykkikone päälle melkein heti herättyäni. Ensimmäinen koneellinen pyykkiä kuivaakin jo tuolla pihalla. Lakanatkin taidan tänään vaihtaa, kun ilma suosii pyykin kuivatusta ulkona.

Eilen piipahdin nopsaa kesätuoksua ostamassa synttärilahjaksi saamallani lahjakortilla. Kun löysin edukkaan tuoksun sain ostettua vielä tuon kauniin perhostaulun ruokailutilan seinälle ja kivan tyynynpäällisen olkkarin sohvalle. Oli kiva käydä ostoksilla, kun omaa lompakkoa ei tarvinnut avata laisinkaan :)
Aurinko nousee aamulla tuolta omenapuiden takaa ja valaisee sekä keittiön että olohuoneen. Hyvä että sain silmäni auki, kun oli napattava kamera käteen. Niin voimaannuttava ja ihana tuo auringon paiste on. Toivottavasti siitä saadaan nauttia koko sunnuntai päivä.

Pitkän vapaan jälkeen jaksaa taas arkea aikatauluineen ja menoineen. Tarhan kevätjuhlakin olisi tiedossa ensi viikolla...viimeinen meidän perheessä ennen koulutielle siirtymistä.

Ilman kyyneliä ei taida niistä juhlista selvitä...

-Ansku

8 kommenttia:

  1. Niin ihanan kesäistä ja kaunista <3 Tuo tyyny oli todella ihana!

    VastaaPoista
  2. Kiireettömät ja hitaat sunnuntaiaamut ovat parhaita. Kesäaikaan varsinkin.

    VastaaPoista
  3. Niin kaunista ja kiireettömyys oikein huokuu kuvista! <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3