VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 31. toukokuuta 2014

Hymypoika

Haikein mielin ja kyyneleitä silmäkulmasta pyyhkien on vietetty tämän vuotinen kevätjuhla. Esikoinen päätti alakoulun hymypoikapatsas kainalossa. Äidin kyynelillä ei ollut rajoja, kun muu koulu lähetti kuudesluokkailaiset kohti yläkoulua jäähyväislaulun kera. Meillä veisattiin myös perinteinen suvivirsi.


Nyt on pitkä kesäloma edessä ja lämpimiä kelejä odotellaan. Viikonlopun ajan meillä on ollut vieraita ja täti on saanut nauttia suloisen Aake pojan seurasta. Sain veljenperheeltä tuliaiseksi tuon ihanan sinkkisankon. Eilen ostin lähikaupan tarjous eustomakimppuja, joilla täytin tuon upean vaasin. 2€/kimppu vain maksoivat ja kympillä sain tällaisen komeuden aikaiseksi. Aivan valtavan kaunis.
On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa, meidät yhteen liittää vain muistojemme maa, jäi jälki sydämmiimme, jälki unelmiin, teille sanomme nyt näkemiin, turvallista matkaa me toivotamme näin, on aika nostaa purjeet ylöspäin, turvallista matkaa aalloilla elämän, kanssa hyvän ystävän, ei huomispäivän teitä voi kukaan aavistaa, joskus kyyneleitä, ja joskus naurattaa, on yksi joka pysyy, kaiken ymmärtää jeesus vierellemme aina jää, Turvallista matkaa me toivotamme näin On aika purjeet nostaa ylöspäin Turvallista matkaa aalloilla elämän Kanssa hyvän ystävän...


Onnea kaikille koulunsa päättäneille ja aurinkoisia lomapäiviä <3

-Ansku

7 kommenttia:

 1. Onnea hymypojasta <3 Niin iloinen ja ihana asia kuin koulun kevätjuhla onkaan mutta aina se kyynel tulee silmäkulmaan juuri tuon laulun kuullessa <3 Aivan mielettömät kukkaset ja sinkkinenastia!

  VastaaPoista
 2. Hymypatsaan saaminen on upea asia - siitä jää muisto, joka säilyy. Se kertoo minusta myös reilusta kaverien ja opettajienkin:) kohtelusta.
  t. uusmaalainen:)

  VastaaPoista
 3. Onnea hymypatsaasta! Mahtavaa että niitä vielä jaetaan yhteisen hyvän kaveruuden tahden :) Aivan upea tuo kukkakimppu!!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut hymypatsaasta ! Siitä jää kiva muisto.
  Kaunis kimppu ja upea tuliainen.

  VastaaPoista
 5. Voi miten huikea palkkio alakoulun päättymisen kunniaksi! Todella paljon onnea hymypatsaasta <3 Ihana kesä edessä, ja uudenlainen jännittävä aika alkaa syksyllä :)

  Voi elämä, miten kaunis kukkakimppu ja sanko! Kyllä tiesi vieraat, mikä on Villahovin rouvan mieleen :) Ja ah, niiin kaunista teillä muutenkin aina!

  Aurinkoista uutta viikkoa sinne kamuselle <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista...hymypojan äiti kiittää ja kumartaa. Enkä muuten lakkaa ihailemasta tuota upeaa kimppua...sen kauneus ja pieni hinta jaksaa hämmästyttää jokainen kerta kun menen siitä ohi. Se on valtavan kaunis <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3