VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 23. toukokuuta 2014

Ihana omenapuu

Muutimme VillaHoviin tasan 7 vuotta sitten toukokuussa. Kun kannoimme muuttokuormaa sisälle, oli omenapuut yhtä komeassa kukassa kuin tälläkin hetkellä. Muuttolaatikoiden purkamisen lomassa keräsin pihasta ison kimpun syreenejä maljakkoon muuttopäivää ilahduttamaan. Ikäväkseni nuo syreenit ovat tänä keväänä kaadettu, koska ne alkoivat olla huonossa kunnossa ja varjostivat suuresti naapurin pihaa. Ne eivät siis olleet meidän tontilla, mutta siitä riitti aina meidänkin maljakkoon kukkia poimittavaksi.

Omenapuut kasvaa ja voimistuu ja ovat kyllä upeita kun ovat kukkaloistossaan. Syksyn satoa siis odotellessa. Luonto on tällä hetkellä valtavan kaunis, vielä niin raikas ja eloisa. Alkukesästä luonto antaa minusta parastaan.
Toukokuu on kaunis, mutta niin äärettömän kiireinen kuukausi. On kevätjuhlaa, kauden päättäjäistä ja vaikka minkälaista tapahtuu ja tilaisuutta. Kalenterin kanssa saa suunnistaa viikosta toiseen, mutta pian alkaa kesätauko kaikkialla ja menot rauhoittuvat. Jospa sitten ehtisi antaa blogillekin jälleen enemmän aikaa. 

Nyt on kiva rauhoittua viikonlopun viettoon, kun tiedossa on lämpimiä kelejä ja auringon paistetta. Laakereillaan ei tosin levätä viikonloppunakaan, mutta rennompaa se puuhailu on kuin arkena.

Nautinnollista viikonloppua!

-Ansku
12 kommenttia:

 1. Niin kaunista! Mekin saimme tupaantuliaislahjaksi perheomenapuun, mikä on ollut nyt valeistutettuna 3 vuotta jo maakasassa. Onneksi on säilynyt siellä "ehjänä." Pihallamme on myös todella vanha omenapuu, jonka yläoksat ovat terveet, mutta alhaalta laho. Onko parempi vain kaataa koko komeus pois vai mitä neuvoisit tekemään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kyllä huono neuvomaan omenapuiden hoidossa...itse leikkelen niitä aina välillä, mutta en kyllä uskalla tässä asiassa jakaa asiantuntemustani :)

   Poista
 2. Oih, onpa komeat puut! Olen samaa mieltä, luonto alkaa olla nyt kauneimmillaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni...pihalla on niin kaunista <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat <3 tuo pyörä on niin ihana kukkineen :)
  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3 Mummofillari on kyllä munkin lemppari, tosin saisi vähän ruostua...mutta ei millään, vaikka on pihalla kesät talvet :)

   Poista
 4. Mielettömän iso piha teillä!! Ja mitkä puskat, aaawww!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mari...nyt on kuvat sinua onnekkaasti huijanneet. Pihamme ei todellakaan ole mikään suuri, mukava pieni piha...isoksi tätä ei mitenkään voi kuvailla. Kameralla sitä saa kuvattua sellaisesta kulmasta, että tunnelmaa voi vähän huijata :)

   Poista
 5. Niin kauniita kuvia <3!! Olen samaa mieltä että luonto on nyt kauneimmillaan, saisipa ajan pysäytettyä hetkeksi ja nautittua tästä vähän pidempään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3, minäkin mielelläni pysättäytäisin tämän hetken ja luonnon kauneuden, ihanaa on!

   Poista
 6. Kaunista! t. uusmaalainen:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3