VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kesä ja luonnonkukkaset

Ne on täällä taas, luonnon ikiomat kukkaset. Polkaisin pyörällä äänestämään ja kävin samalla pienellä  pyörälenkillä. Löysin ison yrityksen pihasta valtavat syreenipuskat ja uskalsin sieltä kerätä kimpun kotiin. Pellon reunalta poimin lupiineja ja koiranputkia, näistä yhdistelin kauniit kimput ja nyt meillä tuoksuu huumaava syreeni.

Luonnonkukista saa kyllä ihania ja herkkiä kukkakimppuja. Ja mikä parasta, näitä saa poimia ihan niin paljon kuin jaksaa kotiin kantaa. Ja minä kyllä jaksan...todellista terapiaa kukkien parissa. Onneksi ehdin tänään kuvata vielä nuo komeat omenapuut, tahtovat nuo omenankukat olla niin lyhyt aikainen ilo pihalla. Niiden upeutta esittelen varmasti vielä teillekin.
On ollut ihana viikonloppu, niin lämmin ja kesäinen. Tosin hiukan helteistä viikonloppua häiritsee tinttarallalle iskenyt vesirokko. Poloinen on aivan täynnä näppyjä ja kuumekin on kiusana. Ensi viikko meneekin eri tavalla kuin suunniteltiin. 

Lyhyt työviikko ja odotettu miniloma edessä...ja niin kovasti odotettuja vieraita tulossa kylään. Ensimmäiset kesävieraat saapuvat, olisikohan se raparperipiirakan paikka :)

Ihania kesäpäiviä,

Ansku

6 kommenttia:

 1. Ihana kimppu!
  Meillä saa vielä odotella kotvan aikaa ennenkuin nuo ihanat kukkivat. Kieloja löytyy jo kyllä. :)

  VastaaPoista
 2. Voi suloisuus taas näitä kuviasi, niin kauniit kimput !
  Meilläkään syreenit ei vielä ole aukaissut nuppujaan, omenapuut sen sijaan kyllä ja keräsin myös tänään ensimmäisen kimpun luonnon kukkia :)
  Ihanaa viikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <3!! Luonnonkukkaset ovat niin kauniita, ystäväni häissä oli aikoinaan pelkkiä luonnonkukkasia koristeena ja kauniimpia ei olisi voinut olla :). Paranemista toipilaalle!

  VastaaPoista
 4. Luonnonkukkasista saa kyllä ihania kimppuja! <3

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista! Minäkin odotan, että pihalta voisi poimia kukkia maljakkoon. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3