VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 19. toukokuuta 2014

Oi kesä

Sieltä se tuli, ihana lämmin ja aurinkoinen kesä. Elämä siirtyi kertaheitolla pihalle ja puutarhaan. Pyykit kuivuvat ulkona hetkessä, kukat kukkivat kauniisti ja luonto vihertää silmissä. Pihalta löytyy paljon erilaisia, mutta niin ihania ulkopuuhia.

Talon etuseinälle asennettiin eilen tuo vanha hylly, joka on joskus ostettu Sipoosta vanhasta maatalosta. Joku vanhemmista lukijoista saattaa muistaakin hyllyn olleen eteisen lipaston päällä pari kesää sitten. Sen jälkeen se on odottanut paikkaansa varastossa. Eilisen varaston järjestelyn yhteydessä keksin sen ripustaa tuohon terassin vastaiselle seinälle. Hyllyn ja kukkasten myötä julkisivukin sai kivasti uutta ilmettä.


Talon julkisivun puolella olevalle terassi saa toivottavasti tänä kesän katteen päälleen. Kovasti suunnitelmia ja ajatuksia sen suhteen on valmiina. Aamulla suuntaan suunnitelmien kanssa rakennusvirastoon katsomaan tarvitseeko tämä kesäprojektimme virallisen rakennusluvan. Edellisen suunnitelman rakennusvalvoja tyrmäsi, joten toivotaan suopeampaa suhtautumista tällä kertaa.

Uusi viikko alkoikin melkoisella hellepäivällä ja ukkosta on selvästi ilmassa. Tarkkakorvainen neitomme oli jo kuulevinaan, että siellä se ukkonen jo kaukana jyrisee. Eikä ihme, jos tänään jysähtää ja kovaa. Vaikka se ukkonen saattaakin sateen kera tulla vielä illalla, pitää katoksen alla roikkuville kukkasille käydä antamassa vielä vettä. 

Kierros siis vielä pihalla kukkasien luona!

Aurinkoa viikkoosi,

Ansku


6 kommenttia:

 1. Kaunista on ja paljon ihania kukkia... Täälläkin lämpöä piisaa ja ukkonen jyrisee jossain kaukana...

  VastaaPoista
 2. Mikä ihana kesäinen tunnelma :) Meillä tuli kyllä vettä kaatamalla ja ukkonen jyrisi kunnolla, mutta kyllä se siitä sitten selkeni. Ihanaa kuitenkin kun on lämmintä. Aurinkoista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Oi ja voi! Ihanan näköinen sisääntulo! Minullakin olisi monenlaista ideaa, mutta ne eivät pääse vielä oikeuksiinsa, kun terasseilla säilytetään moottorisahoja ja sun muuta, kun nyt ensin saadaan joskus pihatöitä edemmäksi. No, hiljaa hyvä tulee. :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kaunis on teillä pihapiirikin.
  Nautitaan auringosta!
  t. uusmaalainen:)

  VastaaPoista
 5. No voihan peijakas miten mainio idea laittaa risua tuohon parvekelaatikon ympärille!! Tosi kaunis ja tuo vähän uuttaa fiilistä! <3 mistäs minä nyt risuja saisin...:(

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3