VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äidit Ihanaiset

Täällä on puuhat jatkuneet pihalla ja sisälle, joten meinasi ihan äitienpäivä tervehdyskin jäädä blogien takana oleville ihanille äideille ja naisille tekemättä. Risusavotta jatkui viikolla, mutta välillä sentäs huilattiin, kun saimme vanhempani kylään. Juhlistimme kotoisasti äitini 60 v päivää, tosin kippistimme sitä ihan shampanjan kera. Mieheni oli saanut pullon asiakkailtaan kiitokseksi ja mikä olisikaan ollut juhlavampi hetki korkata pullo kuohuvaa, kun mummon juhlapäivä.

Oli ihana saada vanhemmat pitkästä aikaa kylään, vaikka emme tehneet mitään ihmeellisempää. Tai no äiti kyllä teki todellisen ihmeen ja pesi ruokailutililan ja olohuoneen jätti-ikkunat. Super iso kiitos vielä tätäkin kautta maailman paras äiti <3

Vierailun jälkeen ja sateiden väistyttyä siirryin lauantaiksi pihahommien pariin ja touhut risujen kanssa jatkuivat edelleen. Nyt se urakka on viimein valmis. Tänään puolestaan tartuimme maalipensseliin. Meillä olikin siis varsin erikoinen äitienpäivä maalailun ja kodin puuhien parissa, mutta ihanaa oli puuhata yhdessä ja saada pitkäksi venynyt maalausurakkakin etenemään.
Koska vietimme äitienpäivää ihan omalla porukalla kotosalla, ei talon vallannut pyörremyrskykään haitannut. Täällä on tosiaan edelleen kaikki aivan hyrskyn myrskyn, tavaraa joka paikassa kun yksi huone on tyhjennetty muiden huoneiden iloksi. Uskoisin että alkuviikosta saamme kodin taas normaalitilaan ja urakat hetkeksi valmiiksi...kunnes keksitään taas jotain uutta puuhaa ;)

Toivottavasti kaikki äidit olette saanet tänään onnea, halauksia ja aikaa lähimpien kanssa...minä onneksi olen. Onneen ei tarvita aina kauniisti katettua pöytää ja kakkua, sen voi saada ihan maalipurkistakin ;)

Ihanaa äitienpäivän iltaa kaikki ihanat äidit!

-Ansku

2 kommenttia:

  1. Niinpä! Ei se aina vaadi kasaa lahjoja ja materiaa, että päivä olisi onnistunut. Yhteinen tekeminen ja yhdessä olo on parasta! ♡

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa mukavalta! Yhdyn tuohon Jennin kommenttiin.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3