VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 13. toukokuuta 2014

Sadepäiviä

Huh huh...jopas on puuhaa riittänyt ja jäseniä kolottaa. Miten sitä voikin maalatessa saada ittensä näin kipeäksi vai olisiko vika erikoisissa maalausasennoissa ;). Tinttarallan huone on viimein maalattu, ei siellä suurta muutosta tullut, mutta valtavan raikkailta ja puhtailta seinät sekä katto näyttää. Mitään uutta sinne ei hommattu, päinvastoin. Tavaraa on niin mahdottomasti, että karsimislinjalla olen ollut. Tänään sain huoneen viimein kuntoon, ikkunan putsattua, verhon ikkunaan ja maton lattiaan. Kuvailen huoneen aavistuksen rauhallisempaa ilmettä, kun  seuraava aurinkoinen ilta auttaa kuvaamista.

Tänään on sadetta riittänyt ja kesän lämpöä odotan jo kovasti. Neidin verhoa kaapista etsiessäni osui käteen kukkakangasta ja peittoja. Kyllä ne kukat ja hempeät värit vaan kuuluu minun kesään. Pari viikkoa sitten ostetut pionit ovat vieläkin voimissaan ja muhkeat nuput toivottavasti jaksavat vielä aueta. Harmaalla ja sateisella säällä kuvat tahtoo olla kyllä kovin sumuisia.


Äitienpäivänä sain viisi upeaa shampanjan väristä ruusua, yksi ruusuista meinasi vallan nuupahtaa. Poloinen piti pelastaa ja katkaisin ruusun pieneen pulloon, niin vain nuppu napakoitui ja virkosi henkiin. Kodin ykkösestä löysin hiljattain tuon posliinisen kermakon, kiva ja edukas löytö.

Sateinen sää helpottaa kovasti allergiaoireita, mutta kyllä aurinko ja lämpö on tervetullut. Ensi viikolla tulee kuulemma kesä...ihanaa!

Sitä odotellessa,

Ansku

6 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkerana! Mukavaa viikon jatkoa ja kesän odottelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talven jälkeen minusta on kuoriutunut oikea työmyyrä :)

   Poista
 2. Ihana ahkeroitsija siellä♡ kesää odotellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kesä, se tulee ihan pian. Täällä onkin jo komea päivä tänään...pilvetön taivas <3

   Poista
 3. Luen blogiasi säännöllisesti - nyt jätän terveiseni. Teillä on kaunis koti ja sinulla on taitoa kukkien kanssa. Oletko myös pihaihmisiä? Asun kanssa täällä etelässä, mutta pohjoisesta lähteneenä en oikein keksi mitä etelän erikoisuuksia voisi pihalle laittaa kasvamaan - pensaita, puita, kukkia...kukkakaupat tursuavat taimia, mutta niiden oikeiden löytäminen on se vaikeus.
  t.uusmaalainen:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi uusmaalainen...pidän pihalla puuhailusta ja pienestä pihastamme. Uudessa postauksessa kerroinkin vähän mitä pihallamme kasvaa. Mikään taidokas viherpeukalo en ole...sellainen uskalias kokeilija :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3