VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Vintage Eggs

Eiliseltä kirpparikierrokselta löysin todella ison(25*15) pahvisen pääsiäismunan. Sen innoittamana päätin vielä kokeilla askarrella kauniita vintagemunia. Tällaista isoa on kyllä ihan erilaista käsitellä kuin noita pienempiä. Tästä munasta pidän kyllä kovasti ja raaskin tähän jopa liimata yhden ison ostamani vintagekuvan.

Vanhan ompelukonepöydän päälle teen mielelläni aina kauneimmat asetelmat. Talolyhty sai nyt väistyä odottelemaan ensi syksyn hämärtyviä iltoja ja keväinen asetelma tehtiin tilalle. Tuo ompelukonepöytätuunaus on kyllä ollut yksi mieluisimmista ja kuvaankin mielelläni pöydällä olevia asetelmia ja sen ympäristöä. Ja kuten moni on varmaan huomannut, olen myös äärimmäisen kiintynyt tuohon isoon lankarullaan. Sen ehdoton paikka on juuri tuossa ompelukonepöydällä.









 Tästä DIY munasta pidän kyllä todella paljon, kai se harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa :).Aurinkokin pilkistää tänään ihanasti ja sain senkin ihanat säteet vangittua muutamaan kuvaan.

Aurinkoista pakkassunnuntaita teille ihanat ystävät ja lämmin kiitos vauvaonnitteluista edelliseen postaukseen. Tätikin nukkui viime yön ja paljon edellisyötä paremmin, kun poika vihdoin syntyi <3

-Ansku

9 kommenttia:

  1. Uuh...Ihana<3 Ymmärrän täysin että ompelukonepöytä on mieluisa. Mulla kanssa Singer-pöytä lasikannella, taidan jossain vaiheessa maalata jalkaosat valkoiseksi..nyt musta. Ihana asetelma kertakaikkiaan<3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana vintagemuna, kaunis!
    Ompelukonepöytä ja kaikki siinä päällä on tosi kaunista! Ihana kokonaisuus!

    VastaaPoista
  3. Kauniita ja kaunis asetelma - taas! :)

    VastaaPoista
  4. Koitin perjantaina etsiskellä tuollaisia iiiiisoja munia, mutta eihän niitä missään ollut. On kyllä tositositosi hieno!!! Ja minä se en ainakaan kyllästy tuon pöydän katselemiseen ;)

    VastaaPoista
  5. Mielettömän ihana, pääsisipä joskus kirpparikierrokselle :) muutenkin sinulla taas niin ihanan tunnelmalliset kuvat, mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  6. Kovin kaunis asetelma nytkin tuossa tuunaus pöydälläsi ja pääsiäismunat on hurmaavat, pitäis itsekin kokeilla.
    Aurinkoista päivän jatkoa sinulle:)

    VastaaPoista
  7. Komiat on munat! Niin herkän kauniin pääsiäistunnelman olet luonut!

    VastaaPoista
  8. Ihania pääsiäisjuttuja. Minulla myös samantapaisia, joskus vuosia sitten ostin sarustiikasta. Pitäskin ruveta pääsiäisjuttuja tänne laittamaan.

    Niin ja onnea tädille täditettävästä! =)

    VastaaPoista
  9. Suloisia tuotoksia ja asetelmia, ihanaa tunnelmaa♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3