VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kaipausta

Ai miten kaipaisin jotain projektin poikasta sisustusrintamalla. Kesäterassia kun voi vasta suunnitella, vielä en ihan uskalla lähteä pihalle sisustamaan ;). Ei sillä että mitään akuuttia tarvetta olisi, mutta jotain pientä tuunausta, maalausta tai huonekalun siirtelyä edes kaipaisin. Nyt tuntuu kukkien ympärillä pyörivän tämä sisustelu, kupin siirtelyä tasolta toiselle :). Ajatti sitten taas Plantagenin kautta kotiin, mutta olin ihan maltillisella päällä.

Tuoreet tulppaanit, pari helmililjaa ja viherkasvialesta lankaköynnökset. Ja siinähän se ilta on mennytkin...niitä kupposia siirrellessä.

Narsissit venähtivät sisällä lämpimässä, joten otin riskin ja siirsin ylipitkät kukat portaille. Kyllähän ne lupaavat, että kestäisivät -10'c pakkastakin. Nythän se testataan.

Olen minä huuto.netissä vähän viime aikoina roikkunut, joutuu nyt vähän jännäämään, että kotiutuuko sieltä yksi kaunotar. Siitä saisi vähän jotain puuhaa, mutta voi olla, että sitä on vielä ennen aikaista juhlia.

Kaunis kiitos teille ihanille sisarille, jotka vierailette täällä ahkerasti. Toiset vielä muistavat tassun merkillä, se on niin ihana kiitos vierailusta <3

Nyt lähden piipahtamaan teidän kauniissa kodeissa. Monessa onkin kevät, kukat ja pääsiäinen mielessä. 

-Ansku


11 kommenttia:

 1. Voi, kun voisin sanoa samalla tavoin! Mulla kun projektit pyörii ihan villinä päässä, mutta en oikein saa toteutusvaihdetta päälle. Nytkin vaan nautiskelen ja seikkailen näissä ihanissa blogeissa...

  VastaaPoista
 2. Mikäs sen mukavampaa hyötyliikuntaa, kun niiden kuppien siirtely kotona paikasta toiseen! Kaikenlaista on omallakin listalla odottamassa, mutta tällä hetkellä loppurutistus opiskeluissa taitaa viedä kaiken energian.

  VastaaPoista
 3. Voisin vastata lähes sanasta sanaan SisustEllenin sanoin :). Aikaa ja voimia ei vain löydy juuri nyt.

  VastaaPoista
 4. Aina voi tyynyjä, kukkia ja kynttilöitä vaihdella, edullistakin ja piristää kummasti.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Pienikin tavaroiden siirtely piristää :)
  Mukavaa viikonjatkoa sinulle :)
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 6. Samanlaista projektia minäkin kaipaisin:) Nyt tyydyn minäkin täällä vain kipposten siirtelyyn.
  Mutta kauniisti olet sinä siirrellyt ja kevättä ostellut kotiin <3

  VastaaPoista
 7. SisustEllen sen tosiaan tuolla jo pukikin hyvin sanoiksi. Itsellänikin hirveästi ideoita, ja juttuja mielessä, mutta ei saa tarmoa toteutukseen. Tyydyn nyt ihastelemaan muiden aikaansaannoksia :)

  Ihania kukkia ja kippoloita olet laitellut taas <3 Ja toivotan onnea huutoon :)

  Iloa viikkoosi!

  Ps: Ihana se ruokailutila todella teillä <3

  VastaaPoista
 8. Kauniilta näyttää jälleen!

  Mulla tökkii 2 meijän kamareista,hirviä hinku ois jotaki tehdä,mutta kerta kaikkiaan en keksi niihin millää mitää kivaa ideaa... :/.Olkkaria pitäis vähä uudistella,mutta täytyy ootella leppoisia kevätkelejä,että saa mööpelien hionnan ym. hoidettua ulkona.
  Kevätkelejä ja niitä ideoita ootellen... ;)

  VastaaPoista
 9. Kiva kun liityit blogiini näin löysin tänne sinun ihanaan blogiisi :)

  VastaaPoista
 10. Ja täälläkin yksi jolla taas sata rautaa tulessa eikä aika riitä mihinkään:) Aina kun luulen että nyt on paikat konnossa niin alkaa uusi remontti pyöriä mielessä :) Teillä on kyllä kaunista ja valmiin näköistä että nautiskele vaan :)

  VastaaPoista
 11. Älä muuta sano, minäkin kaipaisin jo muuta projektia. Harmitti kun näin niin ihkun keinutuolin kirppiksellä ja hintaa oli 40 euroa ja en ostanut sillä ei mahdu-ainakaan vielä kotiini. Mutta jotain muuta voisi tehdä, mitä? Pääsiäiskortteja ehkä...pitänee tuumia (taas):) Ihanat kuvat muuten-niitä on aina ilo katsella!!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3