VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Keväinen lauantai

Lauantai starttasi kampaajan tuolin kautta. On kyllä harmikseni todettava, etten sieltä aivan tyytyväisenä lähtenyt. Olen kasvattanut tukkaa jo jonkin aikaa ja kaipasin siihen kyllä keväisen raikkaan leikkauksen, mutta silti muutamat kohdat kampaaja intoutui leikkaamaan turhankin rankalla kädellä :/. Onneksi tämä on sentäs jatkuvasti kasvava luonnonvara. Muutama viikko ja sitten on pituus varmaan kohdillaan.

Kampaajalta lähtiessä potutti ja päätin käydä parilla kirpparilla, kukkakauppaa unohtamatta. Kirpputoreilta ei tosin tällä kertaa löytynyt mitään ja kukkakaupankin vaihdoin viime hetkellä Prisman viherkasvitarjouksiin. Edulliset kukkaset päätyivät terriineihin. Auringon valo innoitti ostamaan myös muutaman narsissin, ihanan raikas kevään kukkanen.Pakkasen paukkeesta huolimatta, ilma on ihana. Tosin pakkaset saisivat pian väistyä ja nollakelit tulla takaisin. Keväinen linnunlaulu ja räystäistä tippuva vesi on ihania ääniä, jotka nostavat hymyn auringon häikäiseville huulille!

Aurinkoista Viikonloppua!

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Rentoa lauantaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi että nuo kevätkukat on ihania!

  VastaaPoista
 3. Onneksi tosiaan hiukset kasvaa. Mutta on se aina kurja, jos joutuu lähtemään kampaajalta pettyneenä, se kun ei kuitenkaan ihan halpaakaan lystiä ole. Onneksi löysit noin kauniita mielenpiristäjiä kuitenkin!:) Sai terriinitkin kaunista käyttöä:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kukat ja kuvat. Täällä kaamea pyry ja pääkallokeli:(( No onneksi vapaa lauantai kynttilän loistossa korvaa kelin...

  VastaaPoista
 5. Ihanan keväistä! Harmi kun parturissa ei sujunut hyvin, mut kyllä ne hiukset ajallaan kasvaa takaisin...

  VastaaPoista
 6. Ihanan keväisiä kuvia. Tuo pupu on niin söpö :) Harmi, että kampaamoreissu ei ollut mieleinen, mutta pian huomaat hiusten taas kasvaneen ja joudut varaamaan jälleen uuden ajan ;)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia sinulla täällä!
  Niitä keväisen lämpimiä päiviä kaivaten.. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Suloisia kuvia!
  Tuo uusittu ylätunniste on muuten ihan mahtava...olen kyllä huomannut sen jo aiemmin, mutta en huomannut kommentoida sen ihanuutta<3
  Haleja sinne♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3