VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Risuja

Ulkoiltiin sunnuntaina neidon kanssa ihan omalla pihalla. Tosin yritin houkutella neitiä pajunkissoja keräämään, mutta en saanut tinttarallasta kaveria. Keräiltiin sitten risuja omalta pihalta ja metsätien varrelta, niitä olikin tuuli tiputellut ihan urakalla. Neito rakensi risuista hangen päälle majan linnuille ja minä tein lyhtyyn keväisen risuasetelman. Pitkät koivunoksut ovat ihanan taipuisia ja helppoja käsitellä. Ostin muutaman teten portaille, tosin viime kerrasta viisastuneena aion nämä nostaa vielä yöksi sisälle.

Ilta-aurinko paistaa portaille ja korostaa keltaista väriä entisestään.Lunta on kyllä vielä todella paljon ja varjoisissa paikoissa on todella viileää. Tulisipa nollakelit ja lumet alkaisivat pikku hiljaa sulamaan. Olisi niin paljon helpompaa sitä kesähuonettakin suunnitella, kun ei hanget estäisi haaveilua ;)

-Ansku

5 kommenttia:

 1. Voi miten hyvä idea pistää risuja lyhtyyn!!

  VastaaPoista
 2. Risuistakin saa niin kaunista aikaiseksi :-) Jos meillä kasvaisi koivuja pihalla, olisi varmasti jo niitä keräämässä, kuvistasi inspiroituneena :-)

  t. Katja

  VastaaPoista
 3. Oi minä rakastan maalaisromanttisuutta ja ekaa kertaa löysin tieni tänne blogiisi ja klikkauduin lukijaksesi. Vinkkinä, että omassa blogissani Perfect Home arvonta juuri käynnissä, joten tervetuloa osallistumaan. Kuusi eri palkintovaihtoehtoa, joista voi valita mieleisensä.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3