VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Keväinen kammari

Kevään mittaan olen pikku hiljaa vaihtanut neidin huoneen tekstiilejä. Verho vaihtui jo tammikuun lopulle keväiseen kappaan ja nyt viikolla vaihdettiin sekä sohvasängyn että neidin oman sängyn päiväpeitot vaaleimmiksi ja keväisimmiksi. Mattokin on vaihtumassa. Itseltäni kun ei tuo maton virkkaaminen onnistu, niin mummo hälytettiin apuun. Pyöreä matto on jo lähes valmis ja sitten saadaan tumma mattokin vaaleampaan. Ihanasti huone raikastuu ja saa uutta ilmettä, kun kaivaa kaapista vanhat vaaleammat peitot esiin.

Ainoa haaste huoneessa on tällä hetkellä liika tavaran määrä. Neito rakastaa pehmoleluja ja niitä todellakin riittää eikä mitään leluja saisi laittaa kiertoon ja sen kyllä lelumäärästä huomaa. Isoveljen huoneessa ollaan onneksi jo siinä karsimisessa hyvässä vauhdissa, mutta tinttarallan kanssa pitää vielä keskustella asia uudemman kerran läpi ;)

Tässä huoneen keväistä ilmettä...kuvia on sit aika monta...Jos rehellisiä ollaan, niin onhan tässä huoneessa pari muutakin haastetta. Meidän tinttaralla nimittäin osaa täällä kyllä leikkiä ja sotkeakin, tykkää vaihtaa vaatteitakin monta kertaa päivässä, niin että puolipitoisia vaatteita on huoneen sängyt ja lattiat pullollaan. Mutta nukkuminen täällä huoneessa ei millään meinaa onnistua. Äiti kuulemma tuoksuu niin ihanalle, että sen vuoksi omassa huoneessa ei vaan voi nukkua.

Nautitaan siis tästä perhepetiajasta vielä, kyllä se isoveikkakin sieltä ajallaan siirtyi omaan huoneeseensa :)

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Ihana pikkuneidin huone. Meilläkin oli vieressänukkuja kunnes hankittiin sänkyyn prinsessaverhokatos. Jo alkoi uni maistua omassa sängyssä :)

  Terv. satunnainen lukija

  VastaaPoista
 2. Ihana tytön huone...niin söpöä että. Kyllähän sitä tavaraa kertyy ja ei niistä vain voi luopua...vähän kuin meillä äideillä?

  VastaaPoista
 3. oi oi ja oi!!! Mitä ihanuuksia huone pullollaan. Tuolla voisin asua minäkin, hihihi. Ja nuo ihanat pupuset. mistäs ihmeestä olet nuin hienot löytänyt?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi...ollaan yritetty kaikin keinoin houkutella oman huoneeseen, Angry Birds lakanat viimeisimpänä, mutta ei :). Välillä saattaa yön sillä viihtyä ja sitten äidin tuoksu taas vetää puoleensa :)

  Anne-Mari...Ajattelin ihan samaa, että kait se on äitinsä tyttö tuossa tavarankin hamstraamisessa ;)

  Hanna-Riikka...onhan tuo huone aika herkku. Tarkoitatko noita pupuja sängyn päädyssä pienellä hyllyllä? Ne on Kodin Ykkösestä ostettu, vaaleanpunainen jo 2-3 vuotta sitten ja nuo sinivihreät muistaakseni viime vuonna. Ovat olleet myynnissä näin keväällä pääsiäisen ympärillä. Ovat kyllä melkoisen söpöt <3

  VastaaPoista
 5. Ihan ekana: onnea triplatätsylle!!!
  Tokana: kauniita munia :)
  Kolmantena: aivan mielettömän söpö ikkuna!!! Miksei täältä tahdo noita löytyä...ja jos niin törkyhinnat :(
  Neljäntenä: been there done that pehmilelujen ja vaatteiden vaihdon suhteen...aargh, välillä meinaa hermo mennä...pulpetin selkänoja notkuu päällä käyneitä puhtaita vaatteita ;( Mutta niin kaunis on kyllä Tinttarallan huone, että huoh vaan! Mummim tekemä virkattu matto tulee kruunaamaan kaiken kauneuden!
  Haliterkkuja täältä!

  VastaaPoista
 6. No mut on ihana huone!
  Mulle tuli sama tunne kuin Hanna-Riikalla tossa aikaisemmimmassa kommentissa, että mä voisin kans asua tuolla :D niin kaunista :)

  VastaaPoista
 7. Meillä yritetty myös saada neitiä karsimaan tavaraa, kun ei ne millään meinaa pysyä järjestyksessä. Mutta vielä ei ole osannut mistään luopua. Onneksi jossain vaiheessa neiti pääsee muuttamaan vähän isompaan huoneeseen, jospa tavaramäärä ei sitten näytä niin isolta. Mitään uutta ei sitten hankita :)

  VastaaPoista
 8. Hei! Ihana huone :) ja ihastuin erityisesti niihin pupuihin johtuu kai siitä kun meillä on valkoinen leijonaharja kani Reino.Aurinkoisia päiviä sinne!t.jaana

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3