VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Bedroom

Sunnuntai aamulla nostin kaikki makuuhuoneen petivaatteet ulos ja annoin niiden raikastua lumituiskussa ja pakkasessa. Voi että miten oli illalla ihana kömpiä puhtaisiin ja niin raikkaisiin lakanoihin. Sänkyä pedatessa tuli aurinkokin makuuhuoneeseen ja valaisi muuten aika hämärän huoneen niin kauniisti, että kamera tarttui oitis käteen. Ei täällä tosin mitään uutta ole, valkoinen päiväpeitto vaihteeksi sängyllä ja olkkarista vaihtui muutama tyyny makkarin iloksi. Tai no jos edellisiä makkari kuvia katselee, niin alkuvuodesta tuli kyllä hommattua Clas Ohlssonilta valkoiset lampunvarjostimet, muuten ilme on säilynyt samana.


Viime keväänä toteutettu makkarin muutos on ollut todella mieluinen. Silloin tänne muutti upea vanha talonpoikaiskaappi ja sen kaveriksi sopiva lipasto, molemmat edullisia huuto.net löytöjä. Vanha kulahtanut nahkatuoli ja ikean aikansa palvellut Malm -lipasto lähtivät kierrätykseen uuteen kotiin.

Lipaston päälle halusin myös tuoda kevään raikkautta vihreän kukan muodossa. Kun katson kukkaa ikkunanpokaa vasten, tulee mieleeni keväinen parveke.

Pian kevät aurinko lämmittää makkaria niin paljon, että verhot on suljettava pahimman paahteen ajaksi. Ihanaa, sen teen mielelläni!

-Ansku
7 kommenttia:

 1. Kaunis ja levollinen tunnelma makuuhuoneessanne!
  Ihana kello yöpöydällä....:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia:)
  Kauniita nuo vanhat huonekalut!
  Ootteko itse maalannu/entisöinny vai oliko jo noin ostettaessa?

  VastaaPoista
 3. Tykkään niin tuollaisesta sisustustunnelmasta<3 Olisipa meidänkin makkari pian kuvauskunnossa...

  VastaaPoista
 4. Aivan huippu ihana kaappi! Ja niin kauniit värisävyt, tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanan näköistä! Ei voi kuin huokailla <3

  Meillä sama homma eilen, kun kerrankin pakkasta oli=) On jotain hyötyä siitäkin kun tuulettaa tekstiilejään.

  VastaaPoista
 6. "Pakastetut" lakanat ovat ihan mahtava juttu, raikkaus ja tuoksu!
  Mistä tuo upea vaatekaappi on peräisin? Itse haaveilen juurikin tuollaisesta.

  VastaaPoista
 7. Irmastiina...kiitos! Kello on joskus löytynyt clas ohlssonilta :)

  Tiitu...huonekalut oli onnekseni molemmat valmiiksi maalattu eli vain puhdistus ja käyttöön. Molemmat ostin viime toukokuussa huuto.netin kautta.

  Sisustellen...pian sinäkin pääset sisustamaan makkariasi, hyvää kannattaa odottaa :)! Minustakin makkarin tunnelma on ihana <3

  Minnukka...tuo liinavaatekaappi on kauneimpia, jollei kaunein huonekaluni. Ja aidosti vanha, ihana. Onnistuin huutamaan sen vielä todella edullisesti. Löytö <3

  Hanne...pakkasen puremat petivaatteet ovat parhautta, se raikkaus :)

  Korukopan Eija...kaappi löytyi huuto.netistä. Perhe joka oli muuttanut ulkomaille möi kaappia ja joutuivat tyhjentämään vuokravarastoaan, jossa kaappi oli säilytyksessä. Tyhjennyksellä oli kiire ja kauppa siksi nopea. Löysin tämän huutiksesta perjantai iltana 21 jälkeen ja klo 23.15 se oli minun, maksoin siitä vain 215€, mikä on todella vähän yli 100 vuotta vanhasta kaapista. Myyjäkin totesi, että lähtipä se halvalla :)! Minun onnekseni <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3