VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Rakkaita nurkkia, pilkkuja ja pastelleja

Tiedätte varmaan sen tunteen, kun joku tila tai huone tuntuu oikein onnistuneelta ja mieluisalta kotona. Tänä keväänä olen ollut äärimmäisen tyytyväinen ruokailutilan ilmeeseen, sen valoisuuteen ja raikkauteen. Vaikka tilassa on yllättävän paljon huonekaluja ja tavaroita, silti se on toimiva ja avara. Etenkin tuo lautashylly seinä on onnistunut, välillä meinasin jo luopua lautashyllystä, kun astiat siinä tuntui usein niin levottomilta. Nyt olen saanut siihen onnistuneen tasapainon. Pidän kovin tuosta valkoisen ja vihreän kumppanuudesta.Viikonloppuna löysin tarjoustalon astiaosastolta nämä suloiset pikku uunivuuat. Asettelin ne vierekkäin Teeman valkoiseen uunivuokaan. En vielä tiedä miten niitä hyödynnän, mutta olivat niin edukkaat, vain 2,50€/kpl, joten kotiutin ne sitten pienen pohdiskelun jälkeen. Nämä voi huoletta antaa neidin keittiöleikkeihin tai viedä leikkimökkiin kesällä, jos näihin oma silmä kyllästyy tai en löydä niille käyttöä keittiössä.


Päiväkahville tuli pyhänä katettua pilkkuja pöytään. Pienillä yhdistelyillä tuli raikas ja helppo kattaus. Pullatkin maistuivat entistä herkullisemmilta.
Täysin nupussaan olleet narsissit alkavat ihanasti aueta, tuoden keltaista raikkautta kotiin. Työpäivän jälkeen kukka on aivan erinäköinen kuin aamulla.


Voi miten odotan, että näitä keltaisia päivän piristäjiä pääsee ulos asettelemaan. Kovat pakkasyöt olisi näille vielä liikaa, joten pitää vielä hetki malttaa.

Kevään lapsi niin odottelee keväisiä pihapuuhia <3

-Ansku11 kommenttia:

 1. Kaunis, rauhallinen kokonaisuus.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Kaunista on<3 Mullakin on lautashylly-sängynalla...on vähän seinäpinnat täynnä;) Mutta jossain vaiheessa saan sen esille.

  VastaaPoista
 3. Kaunista...eipä ihme, että tykkäät!

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit uunivuoat!

  Enkä minäkään ihmettele, että viihdyt tuolla !

  Vihreä sopii valkoisen rinnalle todella kauniisti ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana vuoat, tekisin niihin heti jotain uunissa käytettyä jälkiruokaa :). kaunista ja harmonista sisustusta ilo katsella.

  VastaaPoista
 6. Jestas, että teillä on kaunista <3 <3

  VastaaPoista
 7. Niin kaunis lautashylly ja nuo vihreät on piste iin päälle. Erityinen herkku on mielestäni tuo kasviaiheinen taulu. Voi suloisuus!!!
  Voi kuinka täälläkin odotetaan kevättä... En millään jaksaisi odottaa kukkien istutusta ja vielä valoisempia iltoja...

  VastaaPoista
 8. Kauniilta näyttää! minä itse kaipaan aina paljon värejä ympärilleni, mutta nautin kyllä muiden kotona sitä vaaleudesta:)

  VastaaPoista
 9. Niin ihana tunnelma <3 Kaunista tuo vaaleus! Mä odotan myös, että pääsis jo kohta kuoputtelemaan kukkamaita :)

  Aurinkoa päiviisi Minnukalta :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3