VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pupuja ja pajunkissoja

Voi miten odotan pääsiäislomaa, vielä 2 1/2 päivää ja sitten pitkät vapaat. Pieni piipahdus veljen perheen luokse Jyväskylään ja sitten aimoannos kotoilua. Voi kuulkaas miten tykkään. Minä olen kyllä niin koti-ihminen, sen vuoksi kotia laittaakin mielellään. Meillä ei liity pääsiäiseen mitään suuria tradioita tai gourmee ruokia, siinä on aina ollu parasta pitkä vapaa koko perheen kanssa. Sääennuste ei nyt lupaile parasta mahdollista keliä, mutta toivotaan edes muutama kaunis aurinkoinen ulkoilupäivä. Kotia koristaa pääsiäisenä sipulikukat, pajunkissat ja pupuset.

Taisi muuten tulla tuosta vanhasta vaa'asta uusi lempparipaikka, johon tehdään kaikki ihanat asetelmat. Mä jo voin kuvitella miten nisse kiipeää tuonne vaa'an reunalle marraskuussa ;)Viimeisen kuvan hauska emaliastia löytyi muutama viikko sitten kirpparilta. Se muistuttaa vähän pottaa, mutta on varmasti toiminut kattilana jäljistä päätellen. Näin siinä heti mielessäni kauniin pääsiäisasetelman. Pöydällä on Hanna Korvelan paperinarusta tehty kaitaliina. En kyllä ikinä olisi sitä ostanut normaalihintaisena, mutta Kodin1 alekorista se tarttui matkaan. Siinä on jotain, mikä miellyttää kovasti omaa silmää tällä hetkellä.

Onko teillä jo pääsiäissuunnitelmat valmiina?

Pääsiäistä odotellessa,

Ansku

8 kommenttia:

 1. Huoh, miten tunnelmallisia kuvia ja suloisia asetelmia<3 On tuo vaaka kyllä ihana! Mukavaa, kun on tuota lomaakin tiedossa♥

  VastaaPoista
 2. Kaunis on pääsiäisesi! Tampereen suunnalle mummin luo reissataan, ei meillekään pääsiäiseen sen kummempia kuulu. Jonkinsortin herkuttelua kumminkin!

  VastaaPoista
 3. Kaunis asetelma. Meilläkin vain kotoillaan pääsiäisenä.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 4. Heti kiinnitin huomiota tuohon kaitaliinaan, se on ihana! Koti on maailman paras paikka <3 Joten leppoisia vapaapäiviä odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Ihania asetelmia olet taikonut ja juu, en yhtään ihmettele, että vaaka on lempialusta niille :) aivan upea tuo löytösi!
  Meillä mies töissä pääsiäisen..Peipposen kanssa siis kotoilua, suklaamunien syöntiä, anoppilassa oloilua ja ystävillä kyläilyä..
  Ihanaa pääsiäislomaa teille!

  VastaaPoista
 6. Ihastuksen huokaus pääsee aina kun klikkaan itseni blogiisi<3

  Mun pääsiäinen menee töissä, ihan kaikki päivät. Mutta on siellä lyhyitä aamuvuoroja joten tarjolla on lepoa töiden jälkeen, jotain hyvää naposteltavaa ja toivon myös että ulkoilua. Nauttii vain omasta kodistaan

  VastaaPoista
 7. Kauniita asetelmia ja kuvia! Ihania tunnelmia!
  Kotosalla vietetään pääsiäinen ja saadaan lapset perheineen kylään:) Äidille käymme viemässä pääsiäiskukat ja häntä tervehtimässä.

  VastaaPoista
 8. Minäkin odotan jo niin noita vapaita!! Täällä Espanjassa pyhäpäivät ovat torstai ja perjantai, lauantai ja maanantai ovatkin jo normaaleja arkipäiviä, mutta olen tehnyt nyt niin paljon ylitöitä, että edes jo nuo 2 pv:n vapaat tuntuvat ylellisyydeltä ja ihan kotoilua vaan ja suvun kanssa varmasti mennään syömään ja katsomaan pääsiäiskulkueita.. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3