VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 23. maaliskuuta 2013

- Muscari -

Kevään kauneimpia kukkia on kyllä helmililja - Muscari. Kotiin ostaessa kukka muistuttaa ohraheinää ja pian pienet kukinnot alkavat nostaa päätään lehtien seasta. Pian puikulat kukkaset pullahtavat auki tuoden tullessaan ihanan tuoksun. Valkoiset helmililjat ovat harvinaisempia kuin siniset ja sen vuoksi sinisiä tulee helpommin ostettua kotiin. Toiveena olisi, että pääsiäispyhiksi löytäisin kauniin valkoisen helmililjan. Kun kukinnot alkavat kasvaa niin pitkiksi, että kääntyvät maata kohti, leikkaan kukkaset ja laitan niitä kimpun pieneen pulloon. Yhdestä ruukkuhelmililjasta saa kerättyä kauniin minikimpun.







Meillä tinttaralla ei vielä innostunut virpomisesta, mutta naapurin pienet noidat tulevat varmaan soittamaan aamusta ovikelloa. Sen verran iso kulhollinen on suklaamunia, että toivottavasti tulevat. Muuten on munat mamman vyötäröllä ;)

Minä kiitä ja kumarran kauniista kommenteista vaaka aarteeseeni liittyen. Voi kuulkaa miten ihaillen kävelen keittiöön ja joka kerta pysähdy katselemana kaunotartani <3

Leppoisaa Lauantaita Ystävät!

-Ansku

7 kommenttia:

  1. Tuo vaaka on upea! Sopiikin ihailla :-) Ja Muscari on aina kaunis. Mieheni onnistui tänään kauppamatkalla löytämään valkoisia, siniset olivatkin jo vainaita (sipulit tosin istutetaan tuonne puutarhan puolelle, jospa siellä vielä jaksaisivat ilahduttaa ensikin vuonna)

    VastaaPoista
  2. Siniset helmililjat koristavat täälläkin. Näin kyllä valkoisia ihan prisman hyllyllä! Kauniisti olet laittanut omat helmililjasi esille :)
    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Kyllä se helmililja täälläkin on ihan ehdoton lemppari pääsiäisenä. Tosin nyt uudeksi kovaksi ehdokkaaksi nousi lahjaksi saamani perunanarsissi. Aika upea se tuokin. ja tulppaanit... oi oi, oispa aina pääsiäinen, hih!

    VastaaPoista
  4. Kaunis on sekä kukka että tuo vaakakaunotar <3
    Aurinkoista palmusunnuntaita!

    VastaaPoista
  5. Ihanat kaunottaret sylityksin:)

    Suloista Palmusunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. Kertakaikkisen satumaisen tunnelmaisia Pääsiäis-kuvia =) Ihana blogi!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3