VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kulhollinen kukkia

Voi maanantai! Tänään on ollut niin nihkeä päivä, että oksat pois. Nousin selvästi väärällä jalalla, koska pepulleen meni koko päivä. Luojan kiitos ollaan jo illassa, ei se tästä voi huonommaksi muuttua.

Onneksi päivään mahtui yksi isokin valopilkku, nimittäin sain postiin valtavan ison paketin. Huutonetin kautta onnistuin löytämään tämän upean ja ison soppaterriinin, se matkusti luokseni Rovaniemeltä saakka. Tiesin sen lähteneen matkaan jo perjantaina, joten koko viikonlopun odottelin postin aukeamista. Kulho on todella komea ja jämäkkä, siihen kuuluu myös kansi. Terriiniin vetoisuus on jopa 4 litraa, mitenkähän sen kukkien määrässä voi mitata ;) Halusin tehdä maljaan heti keväisen kukka-asetelman, helmililjoja hakailin, mutta niitä en tänään onnistunut kotimatkalta löytämään.







Hämärä eteinen sai ihanan valopilkun, kun valloittava keltainen asetelma pääsi komuutin päälle. Viiriäisen munat ovat suloisia tuolla kukan juurella, mistähän niitä löytäisi lisää. Nämä muutamat löysin vanhasta pääsiäiskoristelaatikosta.

Kyllähän se päivä lopulta saikin ihan kivan päätöksen, toivottavasti tämä on enne huomiselle työpäivälle...sitä todella toivon!

Niin ja kiitos teille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen, hymy tuli huulille monta kertaa!

-Ansku



10 kommenttia:

  1. Aika ihanan kulhon löysitkin, vau. Ja monikäyttöisen.

    VastaaPoista
  2. Aurinkoisen näköinen asetelma <3
    Parempaa huomista päivää!

    VastaaPoista
  3. Upea terriini! Onko siinä sivuilla leijonan päät? Jos on, niin sitten se on todennäköisesti vanha weisswurstkulho baijerista :) eli siis niistä saksalaisista valkoisista makkaroista on kyse...joita nautiskellaan makean sinapin ja brezelin kanssa :)

    Minä olin tytön kanssa yön poissa kotoa la-su ja eilen kotiuduttuani illalla odotti keittiössä ihana aurinkoinen yllätys, kun viime viikolla nupullaan olevat leikkonarsissit olivat yhdellä kertaa kaikki avautuneet yönseudun aikana!

    Mä teen samanlaista hyväntekeväisyyttä. juuri toissaviikolla lähti laatikollinen vanhoja vaatteita katmandulaiseen orpokotiin, eilen vein ystävien kellariin jemmaan pari muovikasillista vaatetta. He käyvät sukulaisten luona Tunisiassa säännöllisesti ja vievät joka kerta sinne vaatetta ja tavaraa tarvitsiville. Itse saa hyvän mielen, kun voi edes jotenkin auttaa apua tarvitsevia.

    Toivottavasti huomisesta tulee parempi päivä! Itse aion huomenna ommella ja käydä ystäväni kanssa yhdessä talontyhjennysmyynnissä.... siellä ainakin yksi vanha ovi odottelee uutta kotia (meiltä ;)) !

    VastaaPoista
  4. Voi mikä ihana valopilkku päivän pelastajana! Niin superkaunis, oih <3

    Ihania valopilkkuja tähänkin päivään Minnukalta :)

    VastaaPoista
  5. Kaunis astia ja asetelma! Onkohan helmililjat kuollu sukupuuttoon kuluneen vuoden aikana kun minäkään en ole niitä löytänyt? Toivottavasti loppuviikko on maanantaita parempi!

    VastaaPoista
  6. Ihanan kulhon oletkin ostanut ja tuo kaunis kukka-asetelma...niin keväinen...:)

    VastaaPoista
  7. Vautsi vau tuota kulhoa<3 Ja mikä ihana väripilkku kulhossa onkaan. Omat asetelmat taidan tehdä viikonloppuna pojan synt.juhliin...tosin poitsu niistä piittaa mutta äidille ja vieraille silmänruokaa;) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Joskus vaan on niitä päiviä, kun kaikki vaan menee mönkään...Mutta onneksi hyvä mieli ei ole kuin muutamasta kukkasesta kiinni!

    VastaaPoista
  9. Aivan makia terriini, mistä teetkin aina noita löytöjä :) Ite oon nyt selaillu kaikkia ihanaa huutonetissä, ja on löytynyt vaikka mitä..esim arabian taikinakulho ja ihania astioita..niistä myöhemmin lissää juttua blogissani, kunhan saapuvat perille..sinulta sain myös idean lankaköynnöksistä, joita kävin ostamassa ja nyt ne koristavat myös puistonkulmaa..melko kalliita olivat verrattuna muihin kukkasiin..mutta ihania <3

    VastaaPoista
  10. Kiitos ihanaiset! Tuo kulho on kyllä uskomattoman kaunis ja yllätyin niin positiivisesti sen kunnossa ja koosta, ihana :)

    Liisa minusta tämä on ranskalainen leijonapääkulho, mikähän ero niillä on? Itse en ole niin historiaan perehtynyt. Leijonpääkulhoja minulla on sellasia pieniä, jotka löysin kirpputorilta 1€/kpl. Niiden alkuperämaata en tiedä.

    Helmililjoja löytyy kyllä plantagenista, mutta aina se ei ole matkan varrella, vaikka kaukana se ei muuten ole.

    Puistokulman Neitonen...sieltä Plantagenilta olen ostanut myös nuo lankaköynnökset, siellä ne oli vain 2 kpl/10€! Minusta ne oli ainakin siellä kohtuuhintaisia, en tiedä mitä muualla maksavat!

    Eilinen oli kyllä vielä tahmea päivä, mutta jospa se tänään paremmaksi muuttuisi :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3