VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 1. huhtikuuta 2017

Vilttejä ja vehreyttä

Kylläpä tuntuu, että kevät on ottanut takapakkia. Lunta, räntää ja kylmää, ei ollenkaan kiva keli heti huhtikuun aluksi. Tänään olikin hyvä syy lähteä piipahtamaan Tapanilassa sijaitsevan Pihapuodin kevättapahtumaan, kun keli ei innostanut ulkoilemaan. Puodilla olikin ihanan keväistä ja pääsiäinen oli vallannut liikkeen.

Itse läksin kotiin muutama uusi ihana täkki mukanani. Olen ihan hullaantunut kaikista peitoista ja vilteistä, niillä on kiva piristää sisustusta ja päivittää kodin ilmettä. IbLaursenin viltit ja täkit ovat ihan mun lemppareita. Puusohvalla on ihanan muhkea pellavasta ja puuvillasta tehty täkki ja rautalankakorissa kevyemmät viltit, ne on helppo nostaa korin kanssa kesällä terassillekin.

Keväisen puodin innoittamana laitoin kotiinkin pääsiäiskoristeita ja tein suloisia kukka-asetelmia. Valkoiset helmililjat ja lankaköynnös ovat istutusten lempparikukat.















Vaa'an päälle laitoin ison betonimunan, johon istutin lankaköynnöksen. Tuo rouheus ja harmaa on ihana yhdistelmä, sitä löytyy meiltä vilteistä, ruukuista ja lyhdyistä.

Leppoisaa viikonloppua,

Ansku

* Yhteistyössä Pihapuoti *

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen!! Nyt munkin pitää kehitellä jotain keväistä ja äkkiä :)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka kauniin keväistä siellä onkaan, ihanaa tunnelmaa <3

    VastaaPoista
  3. Voi miten valoista ja niin ihanan keväistä teillä on <3 Aivan ihana koti!

    VastaaPoista
  4. Anche se il tempo ancora non è stabile, nella tua casa si respira la primavera. E' sempre splendido vedere la tua casa, così curata, accogliente. Buon mese d'aprile a te. Paola

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3