VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Olkkarin kevätstailaus

Viikonloppuna varastoa siivotessa osuivat silmiini hempeät siniset täkit. Kylläpä ne näyttivätkin niin raikkailta ja keväisiltä. Myös instassa vastaan tulleet muutamat ihanat, sinisellä höystetyt kodit ovat miellyttäneet silmääni. Keväällä se taisi viimeksikin iskeä, tuo siniseen ihastuminen.

Isäntä otti ruokakauppareissun hoitaakseen, joten minä päätin tänään töiden jälkeen hakea sen mieleen jääneen täkkipussukan varastosta ja tehdä olkkariin pikaisen kevätstailauksen. Pauliina ja Paavo saivat kauniin kukkatäkin  kiikkuun pehmusteeksi ja pärekori täyttyi muilla muhkeilla peitoilla. Siitä voi jokainen napata mieluisan täkin jalkojensa suojaksi. Täkit taitavatkin tulla tarpeeseen, kun pääsiäiseksi on luvattu koleaa säätä. Mielellään olisin kyllä auringosta ja lämmöstä nauttinut pitkien vapaiden kunniaksi.


 Samasta pussukasta löytyi myös nuo sävyyn sopivat tyynyt, joten olkkari sai keväisen piristyksen ihan ilmaiseksi. Näyttää niin raikkaalta ja mieli hiipii jo kesäisiin tunnelmiin.

Vielä puolitoista päivää töitä ja sitten ansaittu pääsiäisvapaa.

-Ansku


4 kommenttia:

 1. Kyllä on tuo sininen niin raikas väri ja sopii loistavasti kevät/kesäkotiin <3

  Niin kaunista siellä muutenkin!

  Ihania pääsiäispyhiä sinne! :) Toivottavasti aurinkokin pilkistäisi!

  VastaaPoista
 2. Sininen on ihana väri! 💙 Olen onnellinen, kun löysin sen jälleen osaksi omaakin sisustusta vuosien tauon jälkeen. Niin raikas, kesäinen väri! 😍

  Ihanalta näyttää teidän kodissa. Niin keväiseltä! 😚

  Kauniita Pääsiäisviikon hetkiä Sinulle! 💛

  VastaaPoista
 3. Sininen on ihana väri! 💙 Olen onnellinen, kun löysin sen jälleen osaksi omaakin sisustusta vuosien tauon jälkeen. Niin raikas, kesäinen väri! 😍

  Ihanalta näyttää teidän kodissa. Niin keväiseltä! 😚

  Kauniita Pääsiäisviikon hetkiä Sinulle! 💛

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3