VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Kukkaista keveyttä

Voi miten täällä odotetaan lämpeneviä kelejä ja puuhailua puutarhassa. Tälle päivälle olin jo suunnitellut, että laittaisin ensimmäiset kesäkukat keittiönikkunalle. Suunnitelmiin tulikin muutos, kun aamulla sai todeta ulkona satavan lunta. Nyt sade sentäs jo loppui ja aurinkokin pikku hiljaa kurkistelee pilvien takaa, mutta taidan siirtää istutuspuuhat suosiolla ensi viikonlopulle. Vapuksi onkin jo luvattu selvästi lämpimämpää.

Eilen kävin Plantagenissa jo ihastelemassa olevaa kukkatarjontaa ja sieltä sitten tarttui mukaan valkoiset leikkokukat ruokailutilan pöydälle. Tulilatvasta ja heisistä tulikin kauniin rento kimppu. Samalla reissulla tarttui mukaan tuo hempeän vaaleanpunainen kukka ompelukonepöydän päälle, en vain millään enää muista kukan nimeä. Vehreyttä saa kivasti näin keväisin myös puun oksista, joissa on nuput muhkeimmillaan. Ne aukeavat sisällä lämpimässä nopeasti ja tuovat tullessaan lupauksen kesästä.
Mitä olisikaan elämä ilman kukkia...

Suloista sunnuntaita,

Ansku

6 kommenttia:

 1. Kukilla saa kyllä kivaa vaihtelua sisustukseen ja luonnosta poimitut oksat on niin kauniita kun niihin puhkeaa lehet.
  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinnekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kukat vaan tuo ihanan lisän kodin ilmeeseen. Kiitokset mukavaa viikkoa sinullekin <3

   Poista
 2. Kukat ovat kyllä niin kauniit yksityiskohdat sisustuksessa <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3