VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Puhdistusta

Niin se vaan on pääsiäinen vietetty. Vaikka pyhät aina vierähtää niin nopeasti, niin kyllä sitä ehti puuhata kaikenlaista. Lähes jokaiselle päivälle otin urakaksi siivota jonkun kaapin, varaston tai muuten kaapin päällisiä. Kyllä on kovasti lähtenyt tavaraa kiertoon, roskikseen ja keräykseen. Puhdistavaa, mutta myös melkoisen rankkaa puuhaa. Noh toisaalta tässä on vain peiliin katsomista, kun haalin ympärille kaikkea vanhaa, kaunista ja kodikasta.

Mitään suurempia muutoksia kodin ilmeeseen ei tullut, vähän vain kipot siirsivät paikkaansa järkkäilyn lomassa. Pääsiäiskoristeet keräsin samalla pois. Vielä jäi vaa'an päälle tuo upea betonimuna ja helmililjoista riittää iloa vielä pitkään.


Serkun tuomassa kukkakimpussa on kyllä upeat värit, niistä saa iloa alkavaan arkeen. Puuhakkaan päivän päätteeksi laitoin kanafileet uuniin ja tein porkkanoista, perunoista ja bataatista mehevän kasvispedin niiden kaveriksi. Taidanpa kattaa vielä pöydän kauniisti ja hyödyntää kaunista pääsiäisasetelmaa kattauksessa. Jälkkäriksi vielä vähän suklaata ja sitten taas herkuttelut sikseen ja kohti kesää kevyemmin eväin.

Aurinkoa uuteen viikkoon,

Ansku

6 kommenttia:

 1. Amei as prateleiras e a casa com decoração branca.
  Tenha uma ótima semana.

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä yks kauneimmista kodeista mitä täällä blogissa on.
  Ja aina niin siistin näköistä.
  Oikein hyvää tiistai päivää sulle sinne.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonloppua. Kevät saa ihme siivousvimman päälle. Joka nurkka pitää raivata ja putsata talven tomusta pois. Todellakin kevyesti kevääseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kamu <3 Kyllä se kevät sieltä tulee hitaasti, mutta varmasti <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3