VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Ihanaa pääsiäistä

Voi miten nämä pitkät vapaat tuli tarpeeseen, vaikka mitään suuria pääsiäissuunnitelmia ei ollutkaan. Täällä on pääsiäispyhät on vietetty ihan kotosalla. Vähän siivousta, puutarhahommia, lenkkeilyä ja extra paljon leppoisaa kotoilua. Ilmat ovat olleet ihan kauniin aurinkoiset, mutta aivan mahdottoman koleat. Vielä ei saatu grillikautta avattua.

Tänään kuitenkin tehtiin ruokaa oikein pitkän kaavan mukaan ja iso lihakimpale muhii uunissa. Ruuan kypsyessä oli aikaa kattaa kauniisti ja tehdä kaunis pääsiäisasetelma ruokapöydän kruunuksi. Kattaus rakentui valkoisten helmililjojen ympärille. Lautasliinan päälle aseteltiin vanhat aterimet ja jokaisen lautaselle tehtiin pieni asetelma , jossa on valkoinen höyhen, helmilijlan oksa ja viiriäisenmuna. Keskelle pöytää tein laudan päälle pienet helmililjakimput ja reunoille laitoin tunnelmaa luomaan tuikut kastehelmen kippoihin. Hentoa ja herkkää.

Valkoiset astiat, vanhat aterimet ja kirkas lasi ovat kyllä niin kauniita kattauksessa. Kukilla, serveteillä ja kynttilöillä voi sitten tuoda väriä ja tunnelmaa juhlapyhän ja fiiliksen mukaan.

Tänään saamme myös päiväkahvivieraita, kun serkkutyttö tulee kummipojan kanssa kylään. Ihanaa päästä pussailemaan pientä pellavapäätä. Sama kattausta pystyykin hienosti hyödyntämään kahvipöydässä.

Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä,

Ansku


2 kommenttia:

 1. Oi miten kaunista ja herkkää, ja ihanan herkullisen näköinen salaatti <3 Aina ihastelen noita sun taidokkaita kukka-asetelmia kaiken muun kauneuden lisäksi :)

  Oletko löytänyt muuten aterimia kirpparilta, vai ovatko ihan perintökalleuksia? Aivan ihania nekin <3

  Mukavaa viimeistä pääsiäispäivää sinne! Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen <3 Kukka-asetelmien tekeminen on kyllä niin rentouttavaa ja koukuttavaa. Aterimet on löytöjä kirppareilta <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3