VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Railakasta Vappua

Kylläpä tuli melkoinen vappusää. Lumista ja kovin koleaa, kerrassaan erikoinen on ollut tämä kevät. Eilen vietin syntymäpäiviä ja sainkin melkoisen kokemuksen juhlapäivän iltaan. Ostin nimittäin extempore liput Profeettojen keikalle vanhalta koulukaverilta ja pienten järjestelyjen jälkeen onnistuin saamaan työkaverin mukaan keikalle. Illaksi tulikin melkoinen lumimyräkkä ja meno areenalle olikin varsin talvinen. Keikka oli arvatenkin todella hyvä, molemmat artistit antoi parastaan niin yksin kuin yhdessäkin. Upeat Profeetat ja huikea synttärilahja.

Aamulla herätessä tunsi, että illalla oli juhlittu skumpan voimalla ja aamupäivä onkin himmailtu pyjama päällä. Tänään olisi tiedossa vappunaamiaiset entisten naapureiden luona. Pyjamapartyja vietellessä sain tässä samalla tehtyä juustokakun hyytymään. Illan teemana on superstarat, joten tässä onkin pian aloitettava illan esiintymisasun valmistelut. Saa nähdä millaiset maailman tähdet täältä VillaHovista limusiinilla noudetaan ;)
Päivä taidetaan viettää leppoisasti kotoillen,  munkkia ja simaa nautiskellen. Illaksi sitten taas juhlavaihde päälle, mitenkähän sitä vanha jaksaa toisen illan putkeen ;)

Railakasta Vappua!

-Ansku

4 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3