VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kevätsiivouksia

Kesää kohti mennään kohisten ja viime yönä siirryttiin jo kesäaikaan. Vaikka yöllä napattiinkin tästä päivästä tunti pois, niin perinteisesti sunnuntai on minulla varsin puuhakas päivä. Aamupalan jälkeen innostuin pesemään kaikki talon ikkunat ulkoa. Vaikka pesinkin vian ikkunan ulkopinnat, niin näkymä kirkastui kyllä kummasti.

Lunta täällä etelässä on vielä jonkin verran, mutta talvikenkiä ei enää juurikaan tarvita. Innoistuin järjestämään eteisen kenkäkaappia ja siirsin jo vähän toppavaatteita sivuun. Samalla tuli järjesteltyä eteistä, vaihdettua penkin viereen rautatuoli ja piristin vielä eteisen ilmettä noilla korikasseilla. Ne on kyllä tämän kevään lempparit ja sopivat kivasti tuohon meidän parkettiin, josta muuten en kyllä kovin pidä. Harmaa ja musta ryhdittävät muuten valkoista eteistä ja korikassit tuo mukanaan kivan pehmeyden taljan lisäksi. Voi kunpa tämä eteinen vaan pysyisi tämän näköisenä aina, lapsiperheessä se vaan tahtoo jäädä pelkäksi haaveeksi.Eteisestä aukeaa meillä iso aulatila, jossa on kaksi korkeaa kaappia. Pidän tästä tilan väljyydestä ja avaruudesta. Aulasta avautuu tilat ruokailitilaan, olohuoneeseen ja keittiöön. Aulan ympärillä on sitten makuuhuonet, wc ja kodinhoitotilat. Tämä yksitasoinen ja avara koti toimii nelihenkisen perheen tarpeisiin todella hyvin. On tilaa toimia ja hengittää.

Onneksi päivää on vielä hyvin jäljellä, ehtii vielä lenkkeillä ja ehkä tarttua vielä johonkin toiseenkin kaappiin kevätsiivouksen merkeissä.

Lisääntynyt valon määrä antaa kyllä valtavasti energiaa.

Mukavaa sunnuntaita,

Ansku

4 kommenttia:

 1. Kaunista ja niin raikkaan näköistä.
  Ihana putsata kodista talven pölyt pois. Kevät <3

  VastaaPoista
 2. On teillä kyllä niin ihanan valoisaa ja avaraa! Ah, tuota tilan tuntua. Ja silti niin lämmintä ja kodikasta! Kutsuva eteinen todella <3

  Hyvää viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis on tuo Hovin valoisuus ja tilan tuntu <3
  Niin kaunista kaikkialla!
  Meilläkin kuisti on nätti (ja siisti!!) sen 5minuuttia heti viikkosiivojen jälkeen!

  Kivaa keväistä viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Valoisaa ja valkoista teillä kyllä on ja avaraa.
  Hyvää viikonloppua sulle.
  Tuuppas taas käymään Aurinkokujalla, olen palannut taas blogin pariin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3