VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Ihana sunnuntai

Tähän sunnuntaihin herättiin varhain, kun heti aamusta piti kuskata meidän teiniä päiväleirille. Kovasti olisi kyllä nukuttanut, mutta kummasti sitä virkistyi kahvikupposen avulla. Kun poika oli saatu reippailemaan leirille, tuli aamupäivä touhuttua sisällä pyykkäyksen ja kaappien järjestelyjen merkeissä. Ruuan jälkeen oli pakko päästä ulos, niin kaunis ja lämmin syyspäivä siellä jälleen oli.

Pesasin Hoviljongin pitsiverhot ja samalla muutamat lakanat, siellä ne kuivahtivat hetkessä lämpimässä syystuulessa. Ja kun lurautin muutaman tipan mäntysuopaa pesuainekaukaloon, niin voi ihanuus sitä raikkaan pyykin tuoksua. Pihan innostuin jo kertaalleen haravoimaan, vaikka ei siinä liene vielä mitään järkeä ollut...vain murto-osa lehdistä on vasta leijaillut maahan.


 Illan suussa pilviä kerääntyi taivaalle sen verran, että auringon paiste loppui. Heti kun tuli sisälle, teki mieli sytyttää kynttilät. Nuo Indiskan loppukesän alesta ostamani kynttilänjalat ovat olleet tosi mieluisat. Kun näin lehdessä kauniin mustajalkaisen valaisimen, innoistuin suhuttelemaan tuon omankin valaisimen jalan. Nyt kynttilänjalat ja valaisin ovat kiva combo tuossa ompelukonepöydän päällä. Niissä on kaunis ja samanhenkinen muotokieli.

Julisteen edessä olevassa valokuvassa ovat vanhempani onnellisena nuorena parina. Erittäin onnellisen heistä tekee vaunuissa nukkuva pieni ihana esikoinen...minä. 

Ihana muisto lapsuudesta <3

 Ilta meneekin leppoisasti kotoillessa, kynttilän valosta ja takkatulen lämmöstä nauttien. 

- Ansku


4 kommenttia:

 1. Kaunis sisustusasetelma. Minun päiväni meni melkein samalla tavalla. Tosin en kyllä haravoimaan käynyt, mutta tein uuden pienen syysistutuksen. Teinin vein illalla ohjaamaan, joten enää ei harrasteta samalla mallilla kuin ennen:)
  Auringonpaiste tänään sai syksynkin tuntumaan siedettävältä:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kotipuuhia ollut siellä Villahovissa <3 Ja asetelmat näyttävät siellä niin kauniilta nostalgisine valokuvineen :)

  Puhtia uuteen syksyiseen viikkoon! Halit <3

  VastaaPoista
 3. Mukavia sunnuntaipuuhia sinulla oli:) Kivaa viikonalkua sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihania, kauniita tunnelmallisia kuvia.♡
  Mukavalta kuullosti sunnuntai puuhasi, -ihan parasta tuollaiset kotityöt.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3