VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Sunnuntai, sade ja sohva

Sunnuntaiterkut täältä VillaHovista. Viikonloppuun on mahtunut niin paljon kaikkea, että ei meinaa pysyä mukana. Eilen meidän piti vain piipahtaan kamun 40 v juhlissa, mutta kuinka ollakkaan tämä emäntä kipitti kotiin reippaasti puolen yön jälkeen...ja tänään olo on vähän sen mukainen ;)

Tuollainen irtiotto kiireen ja huiskeen keskellä teki kyllä hyvää. Ja varsinkin kun tälle päivälle suunnitellut menotkin myöhäisty, joten aamun on saanut viettää varsin leppoisissa merkeissä villasukat jalassa. Nukuin pitkään, nautin rauhassa aamiaisen ja sytytin kynttilän ruokapöydälle, kun sadekin ripsuttelee ulkona.

Kameralla napsin kuvia keittiöstä, johon nuo Annon purnukat ovat tuoneet niin mieluisan piristysruiskeen. Olen aina ostanut paljon servettejä eri vuoden aikojen ja kodin värityksen mukaisesti. H&M Homen valikoimasta löytyikin tähän syksyyn sopivia servettejä todella edukkaasti. Tuo iso kuviollinen kaunis servetti on Ib Laursenin. Käytän servettejä paljon, joten nämä ei meillä todellakaan jää pelkäksi koristeeksi.

Ruuan päätteeksi taidan napata lakupussin kaveriksi sohvalle ja ottaa ansaitut päikkärit. Jospa iltaa kohden virta kasvaisi ja jaksaisi jo hiukan valmistella ensi viikonloppuna olevia neidin synttärijuhlia. Niistä tulee kyllä koristelujen puolesta aika mageet...vaikka itse sanonkin ;)

Mutta niistä lisää sitten viikon päästä!

Mukavaa sunnuntaita,

Ansku

5 kommenttia:

 1. Voi kun näyttää upealta nuo ripaukset mustaa köökissänne ❤️
  Passaa kyllä niin hyvin!

  Täällä vietetään myös oikein lepopäivää pitkästä aikaa. Ei mitään aikatauluja eikä sovittuja menoja.Tää tulee niin tarpeeseen.
  Nyt vain ollaan ja nautitaan ja kerätään energiaa alkavaan viikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ❤️ Minäkin tykkään kovasti ja tää löysäily päivä tuli niin tarpeeseen :)

   Poista
 2. Mistä tuo ihana kynttilätaulu on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulun olen saanut varmaan 15 vuotta sitten kummiltani lahjaksi. Hänen ystävänsä on tehnyt näitä lyijykynätauluja...se on kaunis ja oli ihana löytää se kaapista vuosien jälkeen. Tämä ihanuus oli pitkään poissa käytöstä ja nyt se tuntuu ihan uudelta ❤️

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3