VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 3. syyskuuta 2015

Kotoilua

Kylläpä se syyskelit meille nyt heitti, melkoisen harmaata ja märkää on ollut täällä pääkaupunkiseudulla. Eilen otin kaiken ilon irti, sytytin kynttilät ja nautin tuoreista lehdistä sohvan nurkassa. Kotoilin ihan virallisesti koko illan. Uusi lamppu antoi kivan valoa lukea, vaikka koti muuten oli aika hämyisä. Uusilla tyynynpäällisillä ja peitoilla on saanut ihanan syysilmeen olkkariin.

Nämä kuvat on napattu viikonloppuna, sillä tänään ei olisi kameran kanssa työskentelystä tullut mitään...niin harmaa päivä on tänäänkin ollut. Tänään en sentäs pujahtanut sohvan nurkkaan, vaikka mieli olisikin tehnyt. Tuli nimittäin taas pari lehteä postista ja ne tuossa odotteleekin omaa hetkeä ennen nukahtamista. Pitkästä aikaa pakattiin tytön kanssa uikkarit kassiin ja suunnattiin uimahalliin, oli kyllä virkistävä ja kiva reissu. Kohta iltapalat nassuun, niin ei kauan tartte unta ootella.

Viikonlopulle onkin tiedossa paljon kaikenlaista menoa, voi olla ettei sillon ehditä kuvia napsia tai blogia päivittää. Syyskuulle on muutenkin tiedossa paljon kivoja juttuja...niin lasten kuin aikuistenkin synttäreitä, naisten reissua ja vaikka mitä kivaa. Niistä kuulette varmasti vielä monen postauksen verran. Nyt murua rinnan alle ja unta kohti.

Mukavaa viikonloppua,

Ansku

P.S. VillaHovin on nyt myös Facebookissa...tule tykkäämään <3


4 kommenttia:

 1. On kyllä ollut niin syksyistä ilmaa. Mutta sallitkoon sen kun kerran syksy alkoi. :) Nuo tumman harmaat ja mustat pisteet näyttävät tosi kivoilta sisustuksessa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä syksyssä kyllä jotain ihanaakin ja uusi ilme kotona on kyllä yksi niistä ❤️

   Poista
 2. Aivan ihanat on noi tummemmat väripilkut teidän sisustuksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Muru ❤️ Minäkin tykkään kovasti ❤️

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3