VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 25. syyskuuta 2015

Kaunis syksy

Onpa kauniit syyssäät suosineet meitä viime päivinä. Lämpöä ja valoa on riittänyt, joten välillä tulleet sateetkaan ei ole haitannut. Pihalla pitäisi pikku hiljaa aloittaa syyspuuhat. Hoviljonki laitetaan talvikuntoon. Verhot pestään ja viikataan odottamaan kevättuulia. Katos ja kalusteet siirretään lumituiskuilta suojaan. Tunnelmavalot saavat jäädä ja niitä onkin kiva iltojen pimetessä poltella.

Haravointipuuhia ei vielä ole järkevää aloittaa, kun lehdistä vasta murto-osa on pudonnut maahan. Toisaalta piha näyttää nyt aika kauniilta...kukat vielä kukkivat, aurinko valaisee ja ruskan värit tuovat pihaan ihanan väriloiston. Iltaisin on kiva käydä sytyttämässä pihalle muutama lyhty. Syksy on tosiaan tullut ja hurmannut kauneudellaan.
Työviikko on nyt laitettu pakettiin ja on aika huilata. Iltaa alkaa kivasti hämärtymään, joten kourallinen kynttilöitä palamaan, sauna päälle ja villasukat jalkaan. 

Viikonloppu saa tulla,

Ansku

P.S. Joko seuraat VillaHovia Facebookissa ja Instassa...

3 kommenttia:

 1. Ihastuttava pihapostaus oli täälläkin <3 :)
  On tämä syksy kyllä kaunista aikaa ja niin mukava tunnelmoida kynttilänvalossa. Mukavaa viikonloppua! Nautihan kamusein <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamu <3 Kyllä syksy on todellakin ollut kaunis ja lämmin...ja nautinhan minä <3

   Poista
 2. Olá maravilhosas as imagens;
  prazer em conhecer
  janicce. Brasil/RS

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3