VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

School Party

Hui hai hulinaa...täällä on ollut viikonloppu melkoista juhlintaa. Meidän kuopus täytti perjantaina 7 vuotta ja lauantaina juhlittiin oikein kunnolla.  Ensin talo täyttyi reippaista ekaluokkalaisista ja huisketta riitti, kun 10 neitoa ja  yksi uskalias miehenalku juhlisti sankaria.

Tänä vuonna päädyttiin neidon kanssa kouluteemaan juuri alkaneen koulutaipaleen kunniaksi. Kattauksesta tehtiin mustavalkoinen ja kattaukseen tuotiin hauskoja kouluun liittyviä asioita. Viirinauha tehtiin serveteistä ja vuoden takaiset mustat pompomit kaivettiin varastosta esiin. Ruokapöydän päälle levitettiin musta lakana ja tiskausta välttääkseni ostin nuo hauskat mustavalkoiset paperiastiat lapsille.

Juhlapöydän kruunu oli tänäkin vuonna työkaverini leipoma upea kouluaiheinen kakku. Olin laittanut toiveeksi liitutaulukuorutteisen juustokakun, muuten ideointi oli tämän aivan mielettömän taidokkaan leipurin vapaissa käsissä. Ja tälläkin kertaa niin äiti, sankari itse kuin kaikki vieraatkin olivat kakusta aivan haltioissaan. Yksi huono puoli tässä kakussa tosin oli...kun ei sitä olisi kukaan halunnut rikkoa, niin upea se oli :)
Lastenkemujen jälkeen pöydän ääreen tulivat ystävät, kummit ja naapurit. Minulla kun on tapana laittaa tarjottavaa pöytään enemmän kuin vähemmän meinasi iskeä emännälle paniikki, kun tarjottavaa jäikin todella reilusti yli. Onneksemme viimeiset ja nälkäisimmät vieraat saapuivat urheilukisojen päätteeksi pöydän ääreen. Loputki herkut saatiin tuhottua ja juhlien päätteeksi sai VillaHovin emäntäkin viimein huokaista. 


Onnistuneet kemut, antoisat tarjoilut ja oikein onnellinen päivänsankari. 

Kiitokset kaikille ja onnea vielä rakas Nella <3

- VillaHovin emäntä -

P.S. Kakun ohjeen ja ideat tähän upeaan juhlapöydän herkkuun löydät työkaverini Erjan blogista Leipoo sukkasillaan. Sieltä voit halutessasi tilata myös oman kakkusi...suosittelen.14 kommenttia:

 1. Nyt ei voi muuta sanoa, kuin WAU!

  VastaaPoista
 2. Teillä oli ihan mahtavan näköiset juhlat ihanassa kodissa :). Hienoa, että kakku sopi tyyliin - kiitos kommenteista, jotka ilahduttavat kovasti! Laitoit kakun esille todella kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Leipoo sukkasillaan <3 Kemut oli kivat, tarjoilut riittävät ja kakku niin mahottoman komea :)

   Poista
 3. Vau mitkä tarjoilut ja aivan superhieno kakku.
  Onnea sankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, kemut oli kyllä upeat ja onnistuneet :)

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3