VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 1. lokakuuta 2015

Tervetuloa Lokakuu

Kyllä tämä aika vaan rientää ihan uskomatonta vauhtia. Arki-illatkin menee sellaista vauhtia kotihommien ja harrastusten lomassa. Iltaisin kaatuu koko perhe sänkyihin jo hyvissä ajoin ja mökki hiljenee hetkessä. Mihin ihmeeseen kaikki aika vain mene...

Ja nyt eletään jo lokakuuta, vain muutama kuukausi enää jouluun. Ja VillaHoville tyypilliseen tapaan nostetaan ensimmäiset nisset ja minikuuset esille varmasti jo tämän kuun lopussa, vaikka vielä ei kovasti jouluta. Mutta kyllä se sieltä pimeiden iltojen myötä tulee joulumielikin nopeasti. Nyt onkin ollut valtavan kauniita ja lämpimiä päiviä. Pidän siitä kun syksy on kuiva, eikä jatkuvasti sada vettä.

Muutama räpsy tuli napattua keittiöstä ja ruokailutilasta. Naistenreissulta kotiutetut greengaten latet ja hauska taulu saa ajatukset palaamaan meidän ihanaan reissuumme. Niitä kuulumisia voit lukea muutama postaus taaksepäin.

Tinttarallan syttäreiden jälkeen on tuo director tuoli jämähtänyt tuohon ruokailupöydän seinustalle, siihenkin se sopii passelisti. Tosin se tuo kivaa ryhdikkyyttä ruokailuryhmälle, kun tuoli on pöydän päässä. Ja aina tulee hymy huulille, kun meidän perheen todellinen Director siihen istahtaa ja antaa komentoja meille vanhemmille ;)

Ihanaa, kun huomenna koittaa viikonloppu ja on aika huilata!

-Ansku


2 kommenttia:

  1. Voih, miten kauniita kuvia! Täällä ihan sama fiilis, että viikot juoksee kovaa kyytiä... Onneksi on näitä vapaita viikonloppuja, kun ehtii hengähtää ja nauttia kotoilusta. Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3