VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Reissulöytöjä

Minulla on takana aivan ihana ja voimaannutta viikonloppu huippunaisten seurassa. Jälleen oli siis blogisiskosten tapaamisen aika ja tällä kertaa naisenergia jylläsi Jyväskylässä. Erillisen reissupostauksen lupaan teille heti alkuviikosta, mutta nyt en malta olla esittelemättä teille muutamaa löytöäni.

Eteisen seinälle löysin kivan numerotaulun Annivalista. Taulu on liitutaulun omainen, mutta en taida raaskia sen kaunista pintaa sotkea laisinkaan. Eteisen  vaatekaapistojen päälle etsimäni laatikotkin löytyi Pikkukamarista. Laatikoissa säilytän kenkiä ja vaihdan niitä sinne vuodenaikojen mukaan. Näin eteisessä säilyy edes jonkinlainen järjestys.Olohuoneen verhotankoon olen syysiltojen pimetessä ripustanut tunnelmavalot. Suositut pallovalot saivat kivan piristyksen, kun jo vuosia minulla olleet valkoharmaat valot tuunattiin muutamalla mustalla pallolla.  Uusia valoja ei siis tarvinnut ostaa, ainoastaan muutama uusi irtopallo ja valot ovat kuin uudet. Jouluakin silmällä pitäen tehtiin jo muutama hankinta...ripaus punaista sujahti kassiin. Ne löydöt saavat vielä hetken odottaa joulukauden avajaisia.

Instan puolella kyselinkin jo seuraajien mielipidettä olohuoneen uudesta matosta. Matto on aikaisempiin verrattuna todella suuri ja vaaleiden mattojen jälkeen mustavalkoinen on selvästi eri näköinen. Syksyksi oli kiva hommata tumma matto, mutta kyllä se oma silmä vaati alussa aika paljon totuttelua. Kivaltahan se näyttää, kun sitä on aikansa katsellut. Ja on todella pehmoinen jalkojen alla.
Pyykkäyksen ja sisustamisen lomassa olen vähän ehtinyt puuhailla ulkonakin. Kaunis syyspäivä, joka on kelin puolesta ollut auringon, sateen ja sumun erikoinen sekoitus. Kesäkukat tuntuvat saaneen uutta eloa lämpimistä ja kosteista ilmoista. Monet jo lähes kompostituomion saaneet yksilötkin ovat heränneet aivan uuteen loistoon ja kukkivat vielä kauniisti. Suunnitellut kanervaostokset saavat siis vielä odottaa. Antaa nyt kukkien rauhassa kukkia...

Nyt taidan ottaa urakaksi käydä kaikki reissussa napatut kuvat läpi ja valmistella teille koosteen ihanasta naisten viikonlopusta. 

Mukavaa sunnuntaita,

Ansku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3