VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 21. syyskuuta 2015

A-luokan reissu

Omistan 5 upeaa ystävää, jotka tämä ihmeellinen blogimaailma on minulle antanut. Viisi naista eri puolelta Suomea, erilaisista ammateista ja taustoista. Joku näistä ihanista keksi muutama vuosi sitten järjestää blogitapaamisen ja sen jälkeen en ole voinut kuvitella elämääni ilman näitä ihanaisia naisia. Tapaamme 2-3 kertaa vuodessa ja jälleen oli akkaköörin aika kokoontua. Tällä kertaa vuorossa oli Jyväskylä. Parasta matkaseuraa tarjosivat...


Mielenilmaukset ja bussilakot meinasivat hidastaa reissua, mutta hetkeäkään ei ajateltu niiden estävän meidän treffejä. Perjantaina lähdimme liikkeelle hyvissä ajoissa ja heti aamupäivästä halailtiin Sokos Hotel Alexandran aulassa. Tämä keskeisellä sijainnilla oleva hotelli oli täydellinen shoppailua rakastaville naisille. Muhkeat sängyt ja runsas aamiainen varmisti maksimaalisen shoppailuelämyksen.




Kun olimme jättäneet laukut hotellille suuntasimme ensimmäisenä Muurameen Annivan Interiorin ihanaan sisustusputiikkiin. Sieltä meistä jokainen teki ensimmäiset reissulöydöt...osa Rivieraa, toinen Mailegia ja kolmas Greengatea...tosin ei ne loputkaan kolme ilman ostoksia selvinneet. 

Kun päiväkahvihammasta alkoi kolottaa, tarjosi yrittäjä meille ostosten lomassa päiväkahvit kera makoisien herkkujen. Itse löysin täältä edellisessä postauksessa esittelemäni numerotaulun eteiseen ja  muutaman tumman rouhean greengaten uutuuden. 




Muuramesta palauttamme siirryimme keskustan putiikkeja kiertämään ja ensimmäisenä suuntasimme hotellin välittömässä läheisydessä sijaitsevaan Sisustus Satiiniin. Siellä meitä oli vastassa ihana ja iloinen yrittäjä raikkaan välipalan kera. Tämä liike valloitti kyllä ensimmäisenä upeilla näyteikkunoilla ja lämpimällä vastaanotolla. 

Putiikki oli pullollaan ihania sisustustuotteita, keittiötarvikkeita ja tekstiilejä. Ostosten lomassa päivitimme pallovalosarjamme syksyn ja joulun pimeneviin iltoihin. Kaikki saimme mukaan vielä ihanat yllätyslahjat. Voi miten meitä hemmoteltiinkaan. 




Samalta kadulta löysimme myös idyllisen Kahvila Wilhelmiinan, jonka upeaa kakkutiskiä emme vaan voineet ohittaa. Sieltä jokainen valitsi kahvikupposen kaveriksi jättipalan kakkua oman makumieltymysten mukaan. Itse valitsin jäätävän hyvää limevalkosuklaajuustokakkua. Riehakkaan kahvihetken jälkeen olikin verensokerit jälleen tasapainossa shoppailua varten ;)


Kellon kääntyessä iltaa kohti suuntasimme kävelykadulle ja sen päässä sijaitsevaan Kolmikulman ostoskeskukseen. Sieltä löytyikin avara ja kauniisti laitettu Sisustus Nostalgia. Siellä odoteltiin kovasti syksyn uutuuksia ja joulun ihanuuksia. Tämä liike on yksi vakiokaupoistani aina Jyväskylän reissulla. Täältä tarttuu aina jotain kivaa mukaan ja niin kävi tälläkin kertaa. Tämä liike saa pisteet avaruudesta ja valoisuudesta. Täällä mahtuu isompikin shoppailija liikkumaan ja kun tavarat mahtuvat olemaan nätisti esillä eikä mitään kaunista jää huomaamatta.





Päivän päätteeksi otimme vielä suunnaksi suloisen Pieni Kamarin, josta ehdoton löytö oli ne kauniit harmaan sävyiset säilytyslaatikot eteiseen. Niitä voit ihastella myöskin tuolta edellisestä postauksesta.

Kun lopulta saavuimme hotellille, meitä odotti siellä ihanasti viilentynyt kuohari kera naposteltavien. Ennen illallista pieni lepohetki olikin paikallaan, virkistävästä suihkusta puhumattakaan. Illallista nautittiin  hotellin omassa ravintolassa, sateinen syyssää ei kauemmaksi houkutellut lähtemään.

 Illan päätteeksi nämä naiset siirtyivät viettämään yhtä reissun kohokohdista...pyjamabileitä. Villasukat jalkaan, pyjamat päälle ja herkut kainaloon...parasta mahdollista terapiaa hotellihuoneen hilpeässä tunnelmassa.


Lauantaista tulikin kaunis päivä ja silloin kiersimme keskustan kauppojen lisäksi vielä muutamalla kirpputorilla. Iltapäivästä alkoi lompakon pohjat näkyä, joten oli aika siirtyä kotimatkalle.

Nämä reissut ovat kyllä parasta antia vuodessa. Joku kysyikin minulta, että oliko matka onnistunut. Jos tarjolla on naurua, shoppailua ja parhaat ystävät...voiko reissu näillä eväillä edes epäonnistua :)

Kiitos ihanaiset kamut ja reissun mahdollistaneet yhteistyökumppanit.

Taas jaksaa...seuraavaan reissuun asti ;)

-Ansku



9 kommenttia:

  1. Oli niin kivaa <3 on nää parhaita reissuja :)
    Ja pyjamabileet on kyllä yks kohokohdista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on parasta mahdollista <3 Ihanaa Viikonloppua Muru!

      Poista
  2. Aivan ihanan kuuloinen reissu. Nämä ovat varmasti voimaannuttavia tapaamisia. Ihan luksusta.

    VastaaPoista
  3. Todellakin A-luokan luksusta nämä reissut! Kiitos seurasta muru <3
    Upeat on kuvat!

    VastaaPoista
  4. ♡-kiitokset vanhuskaimalle :)
    Kyllä meillä oli taas niiiiiin mukavaa!
    Aivan ikävää pukkaa, kun tietää ettei tämän vuoden puolella ehditä enää nähdä...onneksi yhteyksiä pidetään kunnossa muuten!

    Kivat kuvat sulla reissusta! Ollaan me vaan rikkaita kun meillä on tämmöset reissut ja toisemme ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin ihanaa ja huoneseura hurmasi iäkkyydellään <3

      Poista
  5. Oi mikä reissu teillä on ollut♡ Kiva nähdä Annivalista kuvia, kun on tullut pelkästään nettikaupasta tilattua kaikkea kivaa♡ kauniita kuvia♡ Mukavaa keskiviikoa sinulle♡

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3