VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Yksityiskohtia

Leppoisat sunnuntaiterkut VillaHovista. Tänään olen ottanut rennosti kotosalla, olen toki tehnyt kotihommia, mutta löysän letkeällä meiningillä on menty. Nautin suunnattomasti kotoilusta ja siksi panostan kodinlaittoon niin ajallisesti kuin rahallisestikin. Tosin parhaat löydöt minäkin olen tehnyt kirppareilta ja alepöydistä. En osta kalleinta enkä ole merkkiuskollinen, mutta sen minkä toinen ihminen laittaa kalliiseen käsilaukkuun, ulkomaanmatkaan tai liikuntaharrastukseen, niin minä valitsen usein ensin sen kodin.

Pidän siististä ja järjestelmmällisestä kodista, mutta en liian pelkistetystä. Meillä onkin paljon huonekaluja, tyynyjä ja yksittäisiä koriste-esineitä ja tavaroita luomassa kodikasta tunnelmaa. Yhtenäinen kokonaisuus tulee olla selkeä, mutta pienillä kivoilla yksityiskohdilla ja asetelmilla saa kotiin omannäköistä ilmettä.

Eilisen siivouspäivän päätteeksi ihmettelin pihalta kuulunutta töhmähdystä. Nähtävästi ikkunaan törmäsi lintu, jättäen meille muistoksi yhden sulkansa. Sulka sattui vielä olemaan musta, joten se löysi heti paikkansa vanhan julistetaulun reunasta. Näin yllättäen voi kotiin tulla jotain pientä ja kaunista.

Lasipulloihin leikkasin isosta harsokukkakimpusta muutaman oksan. Se on jotenkin yksinkertaisen kaunis kukka <3


Muutama kuva tuli napattua kodaristakin. Kirpparikuormassa ollut vanha kehys ja kirjava pelttipurkki saivat uuden elämän suhumaalin avulla. Kodin1:stä löytyi muutamalla eurolla kankaan palanen, josta ompelin kodariin uuden verhon. En ole koskaan saanut aikaiseksi ostaa tuohon sopivaa verhotankoa, joten täällä on jo vuosia palvellut metsästä haettu keppi verhon pidikkeenä.

Bloggailun aikana alkoi satamaan ja ukkonenkin on paukkunut pitkin päivää, nyt onkin hyvä syy käpertyä viltin alle päiväunille. Parasta mitä vapaapäivänä voi tehdä.

Suloista Sunnuntaita,

Ansku

4 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä yksityiskohtia, musta tuo kivaa kontrastia valkoiselle ja suhumaali on varsinainen taikamaali, käden käänteessä loihtii vanhasta uutta :)
  Mukavaa alkusyksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Tiina. Suhumaali tai maalit yleensä on kyllä ihan huippukavereita :) Ihanaa syksyä <3

   Poista
 2. Kaunis koti ♥
  Kyllä kotia on kiva laittaa ja siellä puuhailla.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3