VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 8. elokuuta 2015

Musta tuntuu...

...ja näyttää aika hyvältä. Nimittäin musta väri on hiipinyt kuin varkain VillaHoviin. Onhan sitä täällä ollut pieninä annoksina ennenkin, mutta nyt ehkä astetta enemmän. Selasin viikolla tuoretta Unelmien Talo & Koti lehteä ja sieltä löysin kauniin valaisimen mustalla jalalla. Siitä innostuneena ostin suhumaalia ja annoin omalle Pentikin valaisille uuden värin. Samalla pullollisella tuli maalattua muutama valokuvakehys, kynttilänjalka ja naulakkokin. 

Maalauksien lisäksi muutama kiva alelöytö innosti tekemään kodille pientä päivitystä. VillaHovi on ja varmasti aina tulee olemaan pääosin valkoinen, mutta mustalla maustettuna on kodin ilme jotenkin särmikkäämpi ja syksyisempi. Niin vaikka nythän ne kesähelteet vasta tuli, on silti mielessä jo syys ja  viileät illat viltin alla kynttilän valossa.

En varmaan koko blogiurani aikana ole esitellyt teille makuuhuoneen työpistettä. Se vaan on jotenkin ollut mielestäni sekava ja rikkonainen. Nyt kun laitoin kuvakollaasin sekaan muutamat mustat kehykset, puisen merkin ja nostin pienen laatikon työpöydlle, sai työpistekin kivaa uutta ilmettä. Kelpaa tätäkin bloggausnurkkausta valokuvata.Muutaman uuden kuvan voisi lisätä vielä kollaasin joukkoon, valkoisia kehyksiä löytyy ja spraymaaliakin tuloi ostettua pari pulloa kerralla. Kaappien kätköissäkin olleet, aiemmin hankitut mustat korit ja purnukat tuli kaivettua esille ja taas ne saivat lisää jatkoaikaa VillaHovissa.

Hassua miten olen pitänyt mustaa aina jotenkin synkkänä värinä ja ajatellut, että se vain pimentään liikaa. Tällä kertaa myönnän ilolla olleeni väärässä, mustallahan selvästi vain piristävä vaikutus.

Itse tykkään kovasti, mutta miltä se musta näyttää siellä ruudun toisella puolella?

Mukavaa viikonloppua,

Ansku


13 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Meillekin on hiipunut mustaa väriä ja tykkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...miten se hiipiikiin niin varkain ja vie mennessään :)

   Poista
 2. Tosi hyvältä näyttää musta! Mullakin on parina syksynä tullut mustan kaipuu, jotenkin kesän jälkeen haluaa aina näistä väreistä eroon ja sitä semmoista selkeämpää. Saattaapi olla tänä syksynä taas sama homma :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne...syksyä kohti harmaa ja mustaa vaan näyttää niin kivalta. Kesän hempeys saa väistyä. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää todellakin, kaikki niin kauniisti omissa paikoissaan. Musta on todella hyvä tehosteväri, jota olen minäkin kovin karsastanut ennen, mut pikkuhiljaa näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marika...kovin se minutkin yllätti :)

   Poista
 4. Todella hyvältä näyttää ja piristää:)!
  Saman havainnon olen minäkin tehnyt. Meille tuli musta ektorppikin ( valkoinen oli jo) Tarkoitus oli viedä se mökille, kun remontti on ohi, mutta voi olla, että jääkin kotiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinutkin se musta on valloittanut...mikä ihme siinä onkaan :)

   Poista
 5. Näyttää tosi hyvältä :) se on jännä miten musta enemmän raikastaa kuin synkentää.
  Niin on jo syksy mielessä täälläkin, kynttilät ja viltit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos...kyllä se vaan kovasti omaa silmääkin miellyttää. Niin raikas ja ihana! Kyllä kynttiläillat on parasta <3

   Poista
 6. Sopii kyllä niin hyvin tuo ripaus mustaa teille ♥

  VastaaPoista
 7. Täällä tykätään myös♡ Tuo romanttisen keskelle hieman selkeyttää :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3