VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 28. elokuuta 2015

Syksyn tuntua

Olipa tänään kiva herätä, kun sade ropisi ikkunaan ja oli vielä ihan hämärää. Tuli kiva syksyfiilis. Elokuu on ollut ihanan aurinkoinen ja lämmin, mutta välillä tulevat sadepäivät ei minua haittaa. Viikonlopulle on luvattukin vielä kaunista säätä ja sitten taitaa muutenkin säätila muuttua. Illaksi keli selkeni ja aurinkokin taas pilkahteli pilvien takaa. Ruokailutilaan paistaa kivasti ilta-aurinko ja se kyllä valaisee muutenkin kotia ihanasti.

Viime viikon maalailupuuhissa tuunasin hiukan myös tuota kesällä ostamaani perhostaulua. Suihkautin maalia hiukan sieneen ja hankasin sillä puolihuolimattomasti kehyksiä. Kokonaan en halunnut kehyksistä mustia, mutta tuunauksen avulla sain kehyksistä aavistuksen vanhan näköiset. Nyt taulu sai mielestäni kivaa ryhtiä ja perhoset jotenkin erottuvat taulusta vielä paremmin.Ruokailutilan seinälle olen haaveillut paneeliseinää, samantapaista mikä on tuossa saarekkeen reunassa. Lautashyllystä olen pitänyt kovasti, mutta välillä olen jo pohtinut siitäkin luopumista.

Kesälomalla kirpparilta löydetty pieni romuluinen kaappi ei ole löytänyt paikkaa seinältä. Tuohon se on nyt asettunut ruokailutilan lattialle.  Jos kaapille ei löydy sopivaa kohtaa seinältä, mietin pitäneekö laittaa kaappi uudestaan kiertoon. Kaapin kulunut ja rosoinen pinta on vaan niin tavattoman kaunis ja hurmaava.Tänään kyllä sytytän kynttilät ja starttaan viikonlopun villasukkameiningillä. Pian se ilta hämärtyy ja viilenee, joten kynttilöistä ehtii kivasti nauttia. Tänään päätin olla tekemättä yhtään mitään...huomenna taitaakin olla tiedossa siivouspäivä.Ihanaa viikonloppua,

Ansku

8 kommenttia:

 1. Perhostaulun kehyksistä tuli tosi kivat! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Muratti oikein rehottaa, omani vaan kituuttelee samassa koossa. Sain sen toissa jouluna lahjaksi, ja ihmeesti on pysynyt hengissä. Iloista viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kyllä ystävystynyt murattien kanssa ❤️ Mukavaa sunnuntaita ❤️

   Poista
 3. Ihania kuvia, -teillä on niin kaunista!
  On kyllä ollut upeat ilmat elokuussa, -toivottavasti niitä riittäisi syyskuussakin!
  Minä sytyttelin eilen iltasella kynttilöitä niin sisälle kuin uloskin.
  Tänään täytyy tehdä sama kun on nuo venetsialaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Titti ❤️ Kynttilöitä palaa jo runsaasti ❤️

   Poista
 4. Kivasti tuunasit taulun kehykset <3 Ihanalta näyttää kaikki muutenkin ja paneeliseinä kuulostaisi loistavalta! Harmi kun pikkukaappi ei löydä paikkaansa. Älä nyt kuitenkaan ihan heti luovu jos vaikka vielä jostain sille paikka ilmaantuisi ;)

  Minäkin tykkään kun ilmassa on syksyn tuntua. Nyt saa jo syksy tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamu...paneeliseinähaaveilut jatkuu ❤️

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3