VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 15. elokuuta 2015

Keittiöpuuhia

Meidän viikonloppu sai toissayönä uudenlaisen käänteen, kun isäntä sairastui melkoiseen vatsatautiin. Oli nimittäin tarkoitus suunnata kotikonnuille savoon juhlimaan veljenpojan ristiäisiä, mutta tauti tuli niin rajuna, ettei olisi isännästä ollut matkantekijäksi. Ja toisaalta vaarana on tartuttaa niin suvun nuorin juhlakalu kuin suvun vanhin mummoni 90 v. Päätimme, että jätämme suosiolla juhlat väliin, vaikka harmitti aivan vietävästi.

Koko ajan jännään kuka perheestä kaatuu seuraavana, mutta olen koittanut kotipuuhien avulla olla ajattelematta tautia. Viikolla kävin Tigerissa ja ostin sieltä muutamalla eurolla pari laattaa, joissa on mustat kirjaimet. Niillä sai kivan ilmeen tuohon lieden päälle. Annon mustavalkoisia purkkeja olen kauan ihastellut ja niitä vienyt muille tuliaisena. Nyt sai meidän köökkikin omansa. Piilotimme Tinttarallan kanssa pussillisen suklaakeksejä kannen alle piiloon.

Tuore lankaköynnös antaa kivaa vehreyttä purnukoiden keskelle, meinaa tuo muratti haalistua ja hapertua. Liekö siitä on enää kukkijaksi.Iltapalaksi tein kebabtortilloja. Harmi vaan ettei nämä nyt isännälle maistu, on vielä turhan mausteista vatsataudin päälle. Me herkutellaan lasten kanssa ja äiti saakin sitten nauttia molemmat ruokajuomat ;) Toisen taidan korkata Hoviljongin tunnelmassa saunan jälkeen. Kynttilätkin voisi sytyttää.

Ihanaa Viikonloppua,

Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3