VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Hattutemppu

Täällä on vietetty jännää viikonloppua, kun esikoisen salibandyjoukkue on pelannut viikonlopun ajan paikasta SM-sarjassa. Minä en kestä katsella pelejä ja poika totesikin aamulla, että parempi vaan kun pysytte poissa kentänlaidalta..."mä pelaan paljon rennommin kun ette ole paikalla". Ja niin näköjään teki poika ja koko joukkue. Lohkovoitto ja varma paikka SM-sarjassa ja mikä parasta minun nappisilmä teki viimeisessä pelissä hattutempun. Äiti on pakahtua ylpeydestä <3

Kun äiti ei saa eikä uskalla jännätä kentän laidalla, oli minulla hyvää aikaa päivittää teininkin huonetta. Täältä on karsittu nyt pois viimeisetkin pehmolelut ja figuurit. Vain afrikasta tuotu jalkapalloilija ja tölkeistä tehty mopo saivat jäädä. Matto pestiin pari viikkoa sitten ja viikolla vaihdettiin pojalle verhot. Jo vuosia huoneessa olleet puukirjaimet saivat mustan värin, jonka ansiosta   ne tulevat kivasti näkyviin hyllyn päällä. Kodin1 alesta löytyi uudet tyynyt sängylle, vain 3€/kpl. Sillä hintaa ei yleensä saa edes sisätyynyä ostettua. Pojan huone on kovasti äidin mieleen, mutta silti myös teinipojan näköinen ja oloinen.
Pojan huoneeseen tullaan suoraan eteisestä ja senkin vuoksi on kiva, että huoneen ilma on seesteinen ja muuhun kotiin sopiva. Toki sen pitää olla pojalle mieleen ja hänen näköisensä. Ovesta tultaessa vastassa on myös iso eteisaula, joka on myös saanut ripauksen mustaa ylleen. Valkoinen koti on nyt löytänyt uuden kaverin mustasta, joka kyllä vain korostaa kauniisti valkoisia huonekaluja.Tänään nautin aamupäivän terassilla auringossa ja nostin uutukaisia myös pihalle. Yöt ovat jo sen verran kosteita, ettei ulkona tule enää juurikaan säilytettyä tekstiilejä. Onneksi terassille on helppo nostaa tyynyt ja viltit sisältäkin.

Päivä oli aivan ihanan lämmin...iho on saanut kauniisti väriä, karheat kantapäät lioteltiin kookosöljyvedessä ja varpaatkin saivat uuden värin. Hoviljongin ympärillä kelpasi puuhastella ja hemmotella itseään. Kyllä taas jaksaa arjessa ahertaa.

-Ansku
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3